من یه برنامه دارم که سازندش من نیستم و فقط یه پکیج نیمشو دارم.
و این برنامه رو میخوام تو مغازه برای مشتری نصب کنم در صورتی که نتونه اون برنامه رو تو گوشیه دیگه نصب کنه.
این راه ها به نطرم رسید:
بیام ایکن این برنامه رو توسط برنامه ای که خودم مینویسم مخفی کنم و فقط از طریق برنامه ی خودم اجرا بشه .برنامه ی خودمم میتونم همون اول یه رمز به عنوان فعال سازی بزارم تا دیگه نتونه اونو جای دیگه نصب کنه.-سوالات؟=(ایکن برنامه رو چجوری مخفی کنم -چجوری برنامه رو تو برنامه خودم اجرا کنم)
ولی این ایده فکر نکنم عملی باشه.
و ایده ی دوم :
یه برنامه بسازم که رو اون برنامه رمز بزاره و فقط با ورود به برنامه ای که خودم میسازم امکان ورود به اون برنامه باشه -(چجوری بسازم ؟؟؟؟؟؟ )
و ایده سوم :اصلا شاید برنامه ای بای این کار باشه که ما خبر نداریم؟!!!
سوال
alinoori 123
سلام
من یه برنامه دارم که سازندش من نیستم و فقط یه پکیج نیمشو دارم.
و این برنامه رو میخوام تو مغازه برای مشتری نصب کنم در صورتی که نتونه اون برنامه رو تو گوشیه دیگه نصب کنه.
این راه ها به نطرم رسید:
بیام ایکن این برنامه رو توسط برنامه ای که خودم مینویسم مخفی کنم و فقط از طریق برنامه ی خودم اجرا بشه .برنامه ی خودمم میتونم همون اول یه رمز به عنوان فعال سازی بزارم تا دیگه نتونه اونو جای دیگه نصب کنه.-سوالات؟=(ایکن برنامه رو چجوری مخفی کنم -چجوری برنامه رو تو برنامه خودم اجرا کنم)
ولی این ایده فکر نکنم عملی باشه.
و ایده ی دوم :
یه برنامه بسازم که رو اون برنامه رمز بزاره و فقط با ورود به برنامه ای که خودم میسازم امکان ورود به اون برنامه باشه -(چجوری بسازم ؟؟؟؟؟؟ )
و ایده سوم :اصلا شاید برنامه ای بای این کار باشه که ما خبر نداریم؟!!!
دوستان نظری دارید لطف کنین .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.