طاها 480 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان. با یه اپلیکیشین دیگه در خدمت شما هستم. لطف کنید نظرتون رو حتما اعلام کنید. https://cafebazaar.ir/app/ir.havijroid.ghorban/ (درسته یه جاهایی سورس ادیته، ولی شما به بزرگی خودتون ببخشید ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام داداش شما که گرافیک برنامه هات 20 ایده هم 20 کلا 200 موفق باشید خوب موقعی هم انتشار کردی کلک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ آره کلا این برنامه های مناسبتی دانلود خوبی دارن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ استاد طاها یه سوال داشتم برنامه رو کی انتشار دادید و اینکه چکار کردید که داخل کادر عید قربان قرار گرفته است با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ استاد طاها یه سوال داشتم برنامه رو کی انتشار دادید و اینکه چکار کردید که داخل کادر عید قربان قرار گرفته است با تشکر محمد جان هنوز خیلی مونده ما به درجه استادی برسیم. من سه شنبه شب منتشر کردم. فرداش دیدم که تو کادر شعبان نیست. ایمیل دادم، گفتن بررسی میکنن. دیگه نا امید شده بودم که الان گفتی و خودم تازه دیدم رفته تو کادر. خوده بازار برنامه ها رو انتخاب میکنه برای این جور کادر ها. عید فطر هم برنامه من رفت تو کادر و شد برنامه برتر عید فطر 94 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام داداش موفق باشی فقط این هویج روی آیکون ها می گذاری کمی کوچکتر بگذار یکم بزرگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadali98 21 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ خوبه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.