amirjun32 105 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ شاید سوالم کمی مبتدیانه باشه.پیشاپیش معذرت من چطوری میتونم بفهمم که مقدارi فرد هستش یا زوج؟ چون میخام روی هرکدوم یک عمل نتفاوتی انجام بشه. تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام این کد رو توی ویزال بیسیک استفاده میکردم و عدد رو بخش بر دو میکردیم و اگه باقیمانده صفر بود عدد مورد نظر زوجه وگرنه فرد متاسفانه تو بیسیک اندروید نمیدونم کار میکنه یا نه if i mod 2 = 0 then 'adad zoj ast' else ' adad fard ast' end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اینو امتحان کن ببین If(Label1.Text /2=0) Then Msgbox("عدد زوج","") End If Msgbox("فرد است","") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ قبلا تو VB6 عملگر mod همین کار رو انجام می داد ینی وقتی باقیمانده تقسیم یه عدد بر 2 مساوی صفر بود ، میشد زوج و اگه 1 بود میشد فرد ! تا اونجایی که من میدونم عملگر mod دیگه تو B4A نیست ! ینی عملا این روش برای تشخیص زوج فرد دیگه منتفی محسوب میشه ! ولی ... همیشه یه راهی وجود داره اگه یکم باهوش باشیم : الگوریتم تقسیم بصورت a=bq+r هستش که تو اون : a: مقسوم b: مقسوم علیه q: خارج قسمت r: باقیمانده وقتی یه عدد زوج باشه ، باقیمانده تقسیم بر 2 صفر میشه a=2q و اون وقت (a/2) × دو برابر با خود عدد میشه ، یه کد ساده ولی کاربردی نوشتم براتون : Dim x = 15 Dim k As Int = (Floor(x/2))*2 If k=x Then Msgbox("Even (Zoj)","") Else Msgbox("Odd (Fard)","") End If موفق باشید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ عملیات mod توی b4a کاملا کار میکنه و سالمه (روی V5.20 تست شده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ عملیات mod توی b4a کاملا کار میکنه و سالمه (روی V5.20 تست شده) استاد من این روش رو توی 5.20 تست کردم جواب نداد آیا کتابخانه لازمه یا باید متغییر تعریف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ Mod کار میکنه من استفاده کردم اتفاقا خود من خودم دنبالش بودم تو سایت مرجع خود ارل گفت بود از mod استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ عملیات mod توی b4a کاملا کار میکنه و سالمه (روی V5.20 تست شده) والا واسه من که نمیاره. B4A 5.20 این توابع احتمال زیاد باید تو کتابخانه Core باشه که بشکل پیش فرض تیک خورده ! اصلا وقتی نوشته mod رو تو بیسیک میزنم ، نوشته رنگی نمیشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ ولی بنظرم بعضی وقتا استفاده نکردن از توابع آماده و پیاده سازی شون توسط خود برنامه نویس ، لذتی دو چندان داره. من تجربه این رو حسابی تو ++C داشتم. ارادت ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ مهم نیست که رنگی باشه ، مهم اینه که کار میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
شاید سوالم کمی مبتدیانه باشه.پیشاپیش معذرت
من چطوری میتونم بفهمم که مقدارi فرد هستش یا زوج؟
چون میخام روی هرکدوم یک عمل نتفاوتی انجام بشه.
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.