SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من روی یه دکمه میزنم این ارور رو میدهالبته وقتی که این کد رو از Sub Button1_Click پاک میکنم اوکی میشه! چه ایرادی داره این کد؟! i = EditText1.Text در ضمن دوستان...اونجایی که این ادیت تکست رو Private کردم زیرش خط بنفش داره... اینم عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز یک سمپل یا خود سورس رو بزارید تا بررسی کنم والا اینجا فقط شما به من یک کد دادی من چه میدونم i نوع چیه و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ شرمنده i همون Int هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سابه Setting click save رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ متوجه نشدم جناب deadpool لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ توی کد هاتون یه ساب دارید به این اسم Sub Setting_Save_Click اینو از sub تا end sub بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ آهان فهمیدم بفرمایید Sub save_Click i = EditText1.Text If rbw1.Checked=True Then sss.wifi=True ToastMessageShow("ذخیره شد!",True) else If rbw2.Checked=True Then sss.wifi=False ToastMessageShow("ذخیره شد!",True) End If If rbb1.Checked=True Then sss.bl=True ToastMessageShow("ذخیره شد!",True) else If rbb2.Checked=True Then sss.bl=False ToastMessageShow("ذخیره شد!",True) End If If rbn1.Checked=True Then sss.noor=True ToastMessageShow("ذخیره شد!",True) else If rbn2.Checked=True Then sss.noor=False ToastMessageShow("ذخیره شد!",True) End If If EditText1.Text="" Then ToastMessageShow("لطفا عددی را وارد کنید!",True) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ دوستان جواب بدین دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ راستی من یه چیزی فهمیدم! که نمیدونم چرا هرچی توی ادیت تکست مینویسم عدد حسابش نمیکنه! چون من این کد رو زدم: If IsNumber(EditText1.Text) = False Then ToastMessageShow("لطفا عدد وارد کنید!",True) End If و هرموقع لرور میده ، این toastmessegeshow رو هم همراهش میده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ متغیر i نوعش چی هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ Int لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ راستی من یه چیزی فهمیدم! که نمیدونم چرا هرچی توی ادیت تکست مینویسم عدد حسابش نمیکنه! چون من این کد رو زدم: If IsNumber(EditText1.Text) = False Then ToastMessageShow("لطفا عدد وارد کنید!",True) End If و هرموقع لرور میده ، این toastmessegeshow رو هم همراهش میده! اینو true کن شاید این کدا بتونن کمکت کنن Dim ed As EditText ed.Initialize("ed") If IsNumber(ed.Text) = True Then ToastMessageShow("لطفا عدد وارد کنید!",True) End If Dim i As Int For i=0 To 100 ed.Text=i Next If ed.Text = 72 Then ToastMessageShow("عملیات شروع شد",True) Else if ed.Text.Length=0 Then ToastMessageShow("لطفاً عددی وارد کنید",True) End If اگه نشد i رو از نوع long تعریف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ دوستان مشکل قبلیم حل شد! یه مشکل دیگه دارم الان شد اینم لینکش: مشکل در کار با رادیوباتن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان من روی یه دکمه میزنم این ارور رو میدهالبته وقتی که این کد رو از Sub Button1_Click پاک میکنم اوکی میشه! چه ایرادی داره این کد؟!
در ضمن دوستان...اونجایی که این ادیت تکست رو Private کردم زیرش خط بنفش داره...
اینم عکس:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.