afraz aa 478 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام آقا من میخوام یه سورس ویرایش عکس بسازم میشه بگید چطوری میتونم از پنل عکس بگیرم و هر کی سورسی چیزی داره لطفا کنه بده منم در عوض هر سورسی بخواد بهش میدم از سورس بازی گرفته تا برنامه خلاصه منتظرم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ دقیقا میخوای چکار کنی میخوای یه عکس از گالری بگیری و بزاری رو یه پنل بعد روش تغییرات انجام بدی و save کنی این کارو میخوای بکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ این سورسو میتونه به شما کمک کنه ساخت گالری کامل + اشتراک + زوم + ذخیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ کتابخونه آریا فتوشاپ که لینک تاپیکش در زیر هست میتونه بهتون کمک کنه ! http://answercenter.ir/topic/5170-ariaphotoshop-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%AF%D8%B1-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ دقیقا میخوای چکار کنی میخوای یه عکس از گالری بگیری و بزاری رو یه پنل بعد روش تغییرات انجام بدی و save کنی این کارو میخوای بکنی اینو بلدم انجام دادم میخوام عکس از پنلی بگیرم که ایمیج ویو توشه این سورسو میتونه به شما کمک کنه ساخت گالری کامل + اشتراک + زوم + ذخیره ممنون ولی من میخوام یه عکس به ایمیج یو اضافه کنم و بعد بک گراندشو با لمس دست تو خود برامه بشه پاک کرد آیا چنین کتابخونه ای هست که این کارو بکنه کتابخونه آریا فتوشاپ که لینک تاپیکش در زیر هست میتونه بهتون کمک کنه ! http://answercenter.ir/topic/5170-ariaphotoshop-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%AF%D8%B1-b4a/ سلام و ممنون ولی فکر میکنم Rsimage یه کتابخونه کامل تر از این باشه من میخوام بک گراند یک عکس رو تو خود برنامه پاک کنم آیا چنین قابلیتی تو این کتابخونه هست دوستان کسی نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ ممنون ولی من میخوام یه عکس به ایمیج یو اضافه کنم و بعد بک گراندشو با لمس دست تو خود برامه بشه پاک کرد آیا چنین کتابخونه ای هست که این کارو بکنه فک میکنم جاوا داره ولی B4a نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز انجمن آماده نیست که سورس اولین برنامه فروشی بازار را در اختیار شما بگزارد! یعنی ما نمی فهمیم که منظور شما چه برنامه ایست؟! به این شکل می خواهید برنامه درست کنید؟ ایده از جای دیگر ، کدنویسی از انجمن ، انتشار و پول درآوردن از شما! همانطور که دوستان گفتند برای این کار سری به منابع جاوا بزنید و جستجو کنید شاید چیزی پیدا کردید در غیر این صورت می توانید در انجمن های برنامه نویسی اندروید با جاوا مطرح کنید ، البته احتمال دارد کتابخانه ای برای این کار وجود داشته باشد و ما بی خبر باشیم از سایت اصلی کمک بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام اگه به پردازش تصویر مسلط هستید میتونید از کتابخونه BitmapExtended استفاده کنید بیایید Pixel ها رو Get کنید و بعد تغییرات رو setPixel کنید. برای گرفتن پیکسل ها هم باید از دو حلقه استفاده کنید. یک حلقه برای گرفتن Width یک حلقه برای گرفتن Height موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz aa 478
سلام
آقا من میخوام یه سورس ویرایش عکس بسازم
میشه بگید چطوری میتونم از پنل عکس بگیرم
و هر کی سورسی چیزی داره لطفا کنه بده منم در عوض هر سورسی بخواد بهش میدم از سورس بازی گرفته تا برنامه
خلاصه منتظرم ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.