_Ali.Destroyer_ 7 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام من میخوم یه برنامه مثل سنگ قبر بسازم و میخوام پس از ورود مقادیر مثل اسم و اینا یه عکس بشه سیو کرد از سنگ من باس چکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Ali.Destroyer_ 7 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ واقعا که ! جواب بدید دگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ انتظار نداشته باش دوستان و اساتید براتون سورس بسازن. شما استارت برنامه نویسی رو بزن ما کمکتون میکنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Ali.Destroyer_ 7 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ من سوالمو گفتم ! گفتم چجوری قسمتی از صفحه رو عکس بگیرم نگفتم بسازید برام یه برنامه که ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
_Ali.Destroyer_ 7
سلام من میخوم یه برنامه مثل سنگ قبر بسازم و میخوام پس از ورود مقادیر مثل اسم و اینا یه عکس بشه سیو کرد از سنگ من باس چکار کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.