alia 51 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام من هنگام ران گرفتن به این ارور برخورد میکنم لطفا کمکم کنید :'( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ آیا آدرس دهی جاوا ، اندروید اس دی کی و پوشه کتابخانه ها را انجام داده اید؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ بله.قبلش یه ارور میداد ادرس هارو اشتباه دادم درست شد فک نکنم ربطی داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ این ارور می گوید شما آدرس دهی نکرده اید!ابتدا آدرس دهی کرده و بعد خروجی بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام ! آدرس هایی که دادید اینجا بفرستید تا ببینیم درست دادید یا نه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اینه فقط موقع نصب جاوا دوراه است تو کدوم پرگرم فایل باید نصب کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز باید jdk1.7 را برای این نسخه آدرس دهید کنید.فایل این نسخه را دانلود و نصب کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ روی نسخه ۵ هم همینطوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alia 51
سلام من هنگام ران گرفتن به این ارور برخورد میکنم
لطفا کمکم کنید :'(
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.