AMiR 18 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ با سلام واسه یه مدیاپلیر یدونه نوتیفیکیشن گذاشتم واسه مواقعی که آهنگ در حالی پخش هست نوتیفیکشین هم تو سرویس قرار دادم الان مشکلم اینه که چطوری وقتی آهنگ پلی نیست، نوتیفیکیشن رو متوقف کنم؟ ( یعنی برش دارم ) سرویس باید متوقف کنم؟ چطوری؟ یا نوتیفیکیشن متوقف کنم؟ چطوری؟ تویه Service_Create هم یه شرط گذاشتم که اگه مدیاپلیر در حال پخش نبود، ناتیفیکیشن متوقف بشه، ولی انیجوری کلا ناتیفیکیشن نمیده! وقتی کلا از برنامه خارج بشیم ( ExitApplication ) سرویس هم کلا متوقف میشه دیگه؟؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام ! تاپیک زیر بهتون کمک می کنه : http://answercenter.ir/topic/5434-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%86%D9%88%D8%AA%DB%8C%D9%81%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ از طریق ID که اون نوتیفیکیشن رو Notify کردین میتونین کنسلش کنین ، Dim n As Notification n.Cancel(ID) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiR 18
با سلام
واسه یه مدیاپلیر یدونه نوتیفیکیشن گذاشتم واسه مواقعی که آهنگ در حالی پخش هست
نوتیفیکشین هم تو سرویس قرار دادم
الان مشکلم اینه که چطوری وقتی آهنگ پلی نیست، نوتیفیکیشن رو متوقف کنم؟ ( یعنی برش دارم )
سرویس باید متوقف کنم؟ چطوری؟
یا نوتیفیکیشن متوقف کنم؟ چطوری؟
تویه Service_Create هم یه شرط گذاشتم که اگه مدیاپلیر در حال پخش نبود، ناتیفیکیشن متوقف بشه، ولی انیجوری کلا ناتیفیکیشن نمیده!
وقتی کلا از برنامه خارج بشیم ( ExitApplication ) سرویس هم کلا متوقف میشه دیگه؟؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.