milad19 113 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ با سلام ببخشید من متن های لیبلم رو از دیتابیس میگیرم مثالی از متنهام: این متن تست است. www.mesal.com حال مشکلم این هست که این آدرس اینترنتی بصورت متن هست نه لینک، من میخوام لینک باشه تاوقتی کاربر کلیک کنه لینک در بروزر تلفن باز بشه.پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ Sub lblTest1_click Dim dostmobile As PhoneIntents StartActivity(dostmobile.OpenBrowser("http://answercenter.ir")) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ممنون ولی این کل لیبیل رو آدرسمیده در ضمن برایمثال شما یک بان اس ام اس رو در نظر بگیر که در اون پیام ها در لیبل های مختلف قرار میگیرن و هر لیبل یک لینک داره که همونطور که گفتم این لینک همراه متن از دیتابیس گرفته میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ درواقع میخوام هرچی آدرس اینترنتی در برنامه هست بصورت لینک باشه با کتابخونه ی خاصی نمیشه اینکار رو کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سلام و درود. این سورس کد رو ببینید: http://answercenter.ir/thread104.html توی این هم یک Label بیشتر نداریم ولی با اسم های مختلف و رویداد های مختلف . سورس رو دانلود و اجرا کن. روی شماره های 1 ، 2 ، 3 ، 3 و ... هر کدوم که کلیک کنید یک ToastMessage جداگانه بهتون میده. بدون شک با این سورس مشکلتون حل میشه ! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سلام و درود.این سورس کد رو ببینید: http://answercenter.ir/thread104.html توی این هم یک Label بیشتر نداریم ولی با اسم های مختلف و رویداد های مختلف . سورس رو دانلود و اجرا کن. روی شماره های 1 ، 2 ، 3 ، 3 و ... هر کدوم که کلیک کنید یک ToastMessage جداگانه بهتون میده. بدون شک با این سورس مشکلتون حل میشه ! موفق باشید ممنون اما مشکل من چیز دیگه ای هست داداش من میخوام برای مثال همین basic4android.org که در هریک از لیست ویو هایی که در همین کد نمونه که دادید (الآن بصورت متن هست) بصورت لینک باشه یعنی بعد از اینکه کلیک بشه روش بره به آدرس مورد نظر در بروزرگوشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ چیزی جز وب ویو به ذهنم نمیرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
با سلام
ببخشید من متن های لیبلم رو از دیتابیس میگیرم
مثالی از متنهام:
این متن تست است.
www.mesal.com
حال مشکلم این هست که این آدرس اینترنتی بصورت متن هست نه لینک، من میخوام لینک باشه تاوقتی کاربر کلیک کنه لینک در بروزر تلفن باز بشه.پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.