رفتن به مطلب
  • 0

یه مشکل در آپدیت دیتابیس از طریق وب

کامکار

سوال

توی آموزش های همین سایت فکر کنم اموزش آقای سپهر  نامی باشد که اومده بودن نحوه آپدیت دیتابیس را از طریق وب گفته بودن

اتفاقا به کار من اومد و خیلی هم عالی بود هر دفعه که داده های دیتابیس خود را بروز می کردم با کلیک بر روی باتاون بروز رسانی داد های جدید به برنامه اضافه میشد

اما

یه مشکل کوچک وجود داره

اون هم اینه که هروقت شما روی کلید بروز رسانی کلیک میکنی بعد از اتمام بروز رسانی شما تغییری تو برنامه مشاهده نمی کنی

بلکه باید از برنامه خارج بشی و بعد دوباره برنامه را باز کنی

انوقت

تغییرات مشاهده میشه

(امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)

{{{در نرم افزار های که آپدیت انلاین دارن اگر دقت گرده باشید وقت بروز رسانی تمام میشه در یک لحظه صفحه مورد نظر اتوماتیک وار refresh یا reloadمیشه و تغییرات را بلافاصله مشاهده می کنید}}}}

حالا می خواستم ببینم شبیه چنین چیزی در این نوع اپدیت دیتابیس هم وجود داره؟؟

یعنی بعداز اتمام عملیات بروز رسانی صفحه refresh یا reload بشه و نیاز به خروج از برنامه و باز کردن مجدد نباشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

اطلاعات دیتابیس من توی لیست ویو فراخوانیمیشه

متوجه منظورتون هم نشدم

سورس نمایش اطلاعات خوانده شده را قرار بده که همون حلقه میشه(من دیتابیس را با کتابخونه فراخوانی لود کردم)

لینک ارسال

اگه توی برنامتون از سرویس استفاده کردید،فقط کافیه یک بار سرویس رو غیر فعال و فعال کنید،تا به طور خودکار رفرش بشه بدون خروج.من دقیقا توی برنامم همین کارو کردم

ببخشید نه

من از سرویس استفاده نکردم

ممنونمیشم در مورد کد نویسی این سرویس راهنمایی کنید

برنامه ام گیر کرده به همین refresh

لینک ارسال

ببینید این فرض شما خوب هست ولی یه سوالی پیش میاد اون هم اینه که

کاربر باید حتما وقت

اول کلید بروز رسانی را زد بعدش بیاد کلید backرا بزنه

درحالیکه اگر کاربر بدونه که باید این کا را ابنجام بده امکان اینکه نرمافزار را پاک کنه خیلی بیشتر میشه

باز هم از راهنمایی تون  تشکر

اگر یک کد یا راهی باشه که وقتی آپدیت تمام شد برنامه بوسیله اون کد خودش refresh بشه و نیاز به کلید back  نباشه برنامه بهتر و مقبولیت بیشتری داره؟؟!!!

لینک ارسال

ببینید این فرض شما خوب هست ولی یه سوالی پیش میاد اون هم اینه که

کاربر باید حتما وقت

اول کلید بروز رسانی را زد بعدش بیاد کلید backرا بزنه

درحالیکه اگر کاربر بدونه که باید این کا را ابنجام بده امکان اینکه نرمافزار را پاک کنه خیلی بیشتر میشه

باز هم از راهنمایی تون  تشکر

اگر یک کد یا راهی باشه که وقتی آپدیت تمام شد برنامه بوسیله اون کد خودش refresh بشه و نیاز به کلید back  نباشه برنامه بهتر و مقبولیت بیشتری داره؟؟!!!

اگه توی برنامتون از سرویس استفاده کردید،فقط کافیه یک بار سرویس رو غیر فعال و فعال کنید،تا به طور خودکار رفرش بشه بدون خروج.من دقیقا توی برنامم همین کارو کردم

لینک ارسال

سلام

قرار بود اموزشش رو بذارم برات برادر اما هم یادم رفت هم اون سایت باز نمیشه برام

کدی که اقای مهدی دوست دادن رو ، بعد از فرایند اپدیت بذار

همین

یعنی اخر اپدیتت که میای و و مثلا یه پیامی نشون میدی، کدای ایشون رو قرار بده

همچنین همونطور که راهنماییت کرده بودم، میتونی یه بار دیگه sql رو اینیشیالایزش کنی و البته شرط نذاری براش چون مسلما قبلا اینیشیالایز شده دیگه

:gol:

لینک ارسال

لینک آموزشی که میفرمایید قرار بدید .

لینک ارسال

برای رفع این مشکل شما یه کتیویتی جدا برای اپدیت بزار بعدش توی کلیک بکش کدهای زیر رو بنویس 

Activity.Finish
StartActivity(meno)

ExitApplication

با این کار وقتی کاربر کلید بک رو میزنه  برنامه یه بار خارج میشه و دوباره باز میشه و کلا رفرش میشه 
لینک ارسال

خوب دوست عزیز اگه از Transetion کتابخونه SQL استفاده کنید میتونید بعد از افزودن دیتا عملیات Refresh رو انجام بدید

موفق تر باشید

لینک ارسال

دوست عزیز فکر کنم اینطوری هم جواب بده مثلا تو رویداد کلیک بروزرسانی بزنی

activity_create(true) 

تا دوباره کدهای اکتیویتی کریت رو اجرا کنه...

لینک ارسال

برای رفع این مشکل شما یه کتیویتی جدا برای اپدیت بزار بعدش توی کلیک بکش کدهای زیر رو بنویس 

Activity.Finish
StartActivity(meno)

ExitApplication

با این کار وقتی کاربر کلید بک رو میزنه  برنامه یه بار خارج میشه و دوباره باز میشه و کلا رفرش میشه 

روشی که آقای ابهام گفتند روش خوبیه؛ شما اگر میخواین کلید بک رو نزنید میتونید تایمر تعریف کنید که وقتی که دانلود تمام شد تایمر شروع بشه وبعد از یک ثانیه بره به اکتیویتی مین

لینک ارسال

کلا سورستون را قرار بدید ببینیم چی هست ندیده نمیشه گفت برو خط فلان فلان کارو بکن که مومن :)

لینک ارسال

این هم سورس برنامه که توش اطلاعات دیتایبس از طریق وب آپدیت میشه(دیتابیس جدید رو میگیره و جایگزین دیتابیس قبلی می کنه)

با چه کدی میشه نوشت که برو و فقط فیلد های اضافی رو بگیر و بیار و بر دیتابیس فعلی اضافه کن

دانلود سورس

لینک ارسال

ممنون قضیه refreshضفحه به مدد دوستان بزرگوار حل شد

فقط یه سوال آیا امکان داره یا راههی هست که بشه از طریق این بروز رسانی که از طریق وب انجام میشود

آپدیت کل دیتابیس نباشه

بلکه فیلد های که اضافه شده رو به برنامه بده؟؟؟

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

لینک ارسال

داش گلم این چیزا به من ربطی نداره عموما هم عادت ندارم تو کار کسی فضولی کنم ولی توصیه شدید دارم از این روشی که الان داری استفاده میکنی استفاده نکنی آپدیت بالا یک دقیقه طول میکشه تازه با اینترنت پر سرعت نت گوشی باشه تو 80 درصد حالت ممکنه آپدیت نکنه و پروکسس بار بمونه باز برنامه خودته هر طور خودت دوست داریی

سورس اصلاح شده : http://s3.picofile.com/file/8214961392/gomnam.zip.html

لینک ارسال

اطلاعات دارید داخل لیست ویو میخونید یا مولتی پنل ؟

سورس نمایش اطلاعات خوانده شده را قرار بده که همون حلقه میشه

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...