SoRoUsH 300 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه سرویس ماژول توی پروژم دارم که مثلا وقتی باتری به 15% رسید یه پیغام میده...این به درستی کار میکنه اما فقط تا وقتی توی برنامه هستم! چیکار کنم وقتی کاربر از برنامه خارج میشه هم برنامه کارشو انجام بده؟! دوستان ممنون میشم اگه بلدید کوتاهی نکنید و پاسخ منو بدید! ممنون! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ باید سرویس رو از نوع استیکی(ماندگار) قرار بدید تا بسته نشه. بخاطر همین کار نمیکرد. کلا جای کدهای سرویستون اینو کپی کنید: #Region Service Attributes #StartAtBoot: True #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY #End Region Sub Process_Globals Dim t As Toggle Dim p As PhoneEvents Dim bool As Boolean = True End Sub Sub Service_Create p.Initialize("p") t.Initialize End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) End Sub Sub Service_Destroy End Sub Sub p_BatteryChanged (Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) If Level=15 Then If bool=True Then t.TurnWiFiOff t.TurnBluetoothOff t.TurnBrightness(5) End If End If Dim n As Notification n.Initialize n.Icon="icon" n.SetInfo("شارژ گوشی شما",Level&"%","") n.Notify(0) End Sub نوتیفیکشن هم اضافه کردم. درضمن شما نوشتی اگه level=15 شد بیاید یه کاری رو انجام بده. در این صورت حتما باید شارژ گوشی 15درصد بشه ، بعد عملیات رو نشون بده. اگه میخواین وقتی کمتر از 15شد عمل کنه جای مساوی کاراکتر کوچکتر( > ) رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سلام. توی برنامه هم نباشید اون داره کار خودشو انجام میده و هی ساب Battry... اجرا میشه و مقادیر رو میده. فقط بستگی به شما داره که چطور اعلان بدین و مقدار رو بگیرید. مثل نوتیفیکشن.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ الان میشه یه آموزش کوتاهی بدید که چطور انکارو انجام بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ میخواین چطور اعلان بدین از طریق سرویس؟؟ با نوتیفیکشن؟؟ کدهای خودتون رو که تو سرویس گذاشتین بدین بگم چیکار کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ #Region Service Attributes #StartAtBoot: True #End Region Sub Process_Globals Dim t As Toggle Dim p As PhoneEvents Dim bool As Boolean = True End Sub Sub Service_Create p.Initialize("p") t.Initialize End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) End Sub Sub Service_Destroy End Sub Sub p_BatteryChanged (Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) If Level=15 Then If bool=True Then t.TurnWiFiOff t.TurnBluetoothOff t.TurnBrightness(5) End If End If End Sub بفرمایید دوست عزیز پ.خ هم اگه تونستید چک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ واقعا ممنون از همگی مشکلم حل شد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان من یه سرویس ماژول توی پروژم دارم که مثلا وقتی باتری به 15% رسید یه پیغام میده...این به درستی کار میکنه اما فقط تا وقتی توی برنامه هستم! چیکار کنم وقتی کاربر از برنامه خارج میشه هم برنامه کارشو انجام بده؟!
دوستان ممنون میشم اگه بلدید کوتاهی نکنید و پاسخ منو بدید! ممنون!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.