MahdiHD 1,748 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید! پیشنهادی برای اضافه شدن پستی جدیدی به عنوان ناظر سایت دارم چرا ؟ : ۱- اگر پست های مدیران و پاسخگویان انجمن را بررسی کنید می بینید بیست یا بیست و پنج درصد آن ها اخطار است! تاپیک را زیر دوازده ساعت بالا نیاورید ، به همراه سوال کد ها را قرار دهید و ... در صورتی که اگر مدیران و راهنما ها تمام وقت خود را در انجمن به تهیه آموزش ، پاسخگویی به سوالات و کارهای مفیدی (لطف می کنند تمام این کار ها را انجام می دهند ، وظیفشان نیست لطف است!) بپردازند بار علمی انجمن بالا می رود و محتوا آموزشی آن بیش تر می شود و انجمن قوی تر می شود. ۲- اکثر انجمن های بزرگ ناظر دارند و آن را می توانید مشاهده کنید! ۳- مدیران که همیشه آنلاین نیستند ، زمانی که آنلاین نیستند اسپم ها بالا می رود. اسپم ها باعث افت کیفیت انجمن و افت رتبه انجمن می شوند ، افراد فعال این حوضه می دانند! وظیفه ناظران! : ۱- بررسی کامل انجمن از لحاظ اسپم و بقیه موارد و دادن تذکر و اخطار ۲- آنلاین بودن در زمان هایی که بازدید از انجمن بالا است! ۳- اخطار ها را با احترام بدهند و ادب را رعایت کنند و به اعصاب خود مسلط باشند! ۴- دسترسی بن کردن و اخراج کردن می تواند در دست مدیران باقی بماند و نیاز نیست دسترسی به ناظر داده شود. و ... پیشنهاد می کنم این ایده بررسی شود. یا علی 8 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ عالیه . تو همه انجمن های قوی از ناظر استفاده میشه! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ البته فک کنم اسمش ناطمه نه ناظر ایده ی خوبیه! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.