طاها 480 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان .این مشکل رو من از شروع برنامه نویسیم داشتم.چرا وقتی برنامه اچرا میشه، دکمه ها و.... از بالا شمت چپ میان تو صفحه؟ چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ درود در منو دیزاینر Activity Animation رو از 400 به 0 تغییر بدید مشکلتون حل میشه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.:sasan:. 0 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ درود در منو دیزاینر Activity Animation رو از 400 به 0 تغییر بدید مشکلتون حل میشه. موفق باشید دوست عزیز میشه کدشو کامل بنویسید[emoji3] اخه نمی دونم چی بنویسم و کجا بزارم[emoji20] تازه کارم[emoji16] Sent from my GT-I9300 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان .این مشکل رو من از شروع برنامه نویسیم داشتم.چرا وقتی برنامه اچرا میشه، دکمه ها و.... از بالا شمت چپ میان تو صفحه؟ چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.