Farzad Musavi 576 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت برنامه نویسای عزیز دوستانی که برنامه تو مارکتا دارن بیان بگن و ایمیل بزارن تا بتونیم هماهنگ با هم به مارکتا انتقاد یا پیشنهاد بدیم مثلا الان بازار تو صفحه اول تازه هارو برده پایین و تازه هیچ برنامه ای از تازه ها تو صفحه اول نمیاد اگه هماهنگ با هم بهشون ایمیل بدیم احتمال داره بیشتر توجه کنن البته در حد پیشنهاده فقط*مکار* موفق باشین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اتحاد داشتن خیلی خوبه من هستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اتحاد داشتن خیلی خوبهمن هستم پستتو ویرایش کن ایمیل و اگه برنامه ای داری تو مارکتا لینکشو بزار ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ دقیقا با مطلب گفته شده موافقم... ولی دادن ایمل برا چیه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ایمیل بدیم و اعتراض کنیم به سیاست هاشون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ من بشخصه با کلیت این موضوع که توسعه دهندگان هم نظراتشون به مارکت ها بدن موافقم... ولی چون این کار نباید بد شروع بشه بهترهبیشتر روش فکر بشه که چطوری صدامونو بهشون برسونیم... چون نمیخوام کاری که با هدف خوبی شروع میخواد بشه بد تموم بشه!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ نه ببین دوست عزیزم منم همینو میگم ما مثلا میشیم ده نفر بعد یکی به نمایندگی از این ده نفر ایمیل میدیم و محترمانه نظرمونو میگیم قبل از این هم سر موضوع بحث میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ منکه برنامه نویس حساب نمیشم اما واسه سیاه لشکری میام نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ بازار یه ایمیل بهم داد بود برای نظر سنجی... من همین خاسته رو که تازه رو تغییر بده ازش کردم... اگر برا شما اومده شما هم همین موضوع رو ازش بخواین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ آفرین منم هستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ آره نظر سنجی رو هم تکمیل میکنید بگید تازه هارو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moxol 11 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ ید الله مع الجماعة از هیچکدپم مارکتا خوشم نمی یاد اما یه عده پایه دیدم ذوق کردم منم هستم اگه خواسنید اصلا جا داره مارکت جدا بزنیم از این مارکت در پیتا بهتر میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
wryakamangar 10 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من با پیشنهادتون موافقم اما اینکه جواب بده رو نمیدونم کم کم داریم نماد ی کشور سرمایه داری رو تو تمام ابعاد اجتماع و اقتصادو حتی مارکت بازار و... رو تو ایران حس میکنیم هرکسی ثروتمندتر مقدار اختلاس و پول درآوردنش هم بیشتر و هر کس هم گداتر روز به روز....قضیه پایین رفتن تازه ها هم تو صفحه اول بازار موید همین قضیه س(برنامه پرفروش=کمک به فروش بیشتر در بالای صفحه و...،برنامه های جدید رفتن به قعر صفحه و گم شدن بعد یک روز)اینکه هنوز تک و توک پیدا میشن کسانی که قسط اعتراض دارن خوشحال کننده س اما گوش شنوا کم که نه اصلا پیدا نمیشه من برنامه نویس نیستم اما ی برنامه رو به کمک این انجمن و تر کیب چند تا سورس تو بازار دارم منم حاضرم . *مکار* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslemaber 13 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من هم به شخصه هرگونه کمکی از دستم بر بیاد میکنم روی من هم حساب کنید مارکت هایی مثل بازار باید به افرادی که تازه کار هستند یا برنامه ی تازه ای دارن کمک کنه که برنامشون فروش خوبی داشته باشه.*همینه**همینه**همینه* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moxol 11 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ آقا من asp.net و یهخورده php بلدم اول بحث دامنه است یه دامنه بایست بگیریم پنج ساله خواستید بسپرید بهمن ببینم چی پیدا میشه بعد هاسته بعدم برنامه نویسی و مهمتر از اون گرافیک سایت همتون پایه اید برنامه های خودمونم اول میریزیم روش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moxol 11 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بیخیال. هیشکی نبوت . من چن تا دومین خوب پیدا کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ فکر نمیکنم به همین سادگی که شما در نظر داری بشه یه مارکت راه انداخت! مخصوصا اگه داخلش برنامه برای فروش باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moxol 11 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ گرافیکش (جی کوری و ...) رو یکیتون گردن بگیره دنگ بزارید واسه هاستش تا هفته ی دیگه علمش می کنیم فروش برنامه هم فکر می کنی کار سختیه؟ اوناش با من. یه ماهم وقت میزاریم با اپ پرش می کنیم بعدشم دیگه خودمونیمو برنامه هامون درصد هم میتونیم یا نگیریم یا یه درصد کمی برای هزینه های سایت بگیریم . سایت که پر اپ باشه درصدم کم بگیره برنامه نویسا میریزن توش. برنامه بازارم که خودمون چلاغ نیستیم می نگُاریم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moxol 11 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ آقا پرداخت اینترنتیم آمارشو در آوردم علی الحساب با یه سیستم ussd کار میکنیم که 2.5 درصد میگیره پی پال و زرین پال و فلان وبهمان هم هستن درگاه پرداخت ملت هم گویا راه داره و میفتیم دنبال مجوز و نماد و فلان پایه اید یه آدم حسابیم معرفی کنید واسه اینکه حساب مسابا رو بسپریم بهش مدیر این انجمنم پایه باشه خوبه به هر حال یه مورد فرار بی مغزها هم ثبت بشه بد نیست. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moxol 11 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ آقا به رای گذاشته میشه ... پایان رای گیری ۷۲ ساعت بعد از این الان ساع ۲۰ روز ۲۹ بهمن موافقید یا مخالف دومین با من برنامه هم می نویسم دنگ هاستم میزارم دوستان جهت دنگ ها ست. کار گرافیک سایت. برنامه نویسی. و مسائل امنیتی سایت اعلام آمادگی بکنن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.