arash.at 11 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من با کد زیر واسه نشان گذاری مطالب استفاده میکنم .ولی وقتی مطالب یه بخش رو نشانه گذاری می کنم ، بعد وقتی دوباره اون بخش رو باز میکنم فقط و فقط یکی از اون مطالب نشانه دار هستن . چیکار کنم ؟ کجای کد رو کم یا اشتباه نوشتم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ درود من هرچی فکر میکنم دلیل اسنفاده کردن شما از حلقه رو دارم متوجه نمیشم شما از این کد الگو برداری کنید مشکلتون حل میشه : Sub Fav_Click Dim id As Int id= Main.cur1.GetString("id") If Favv=0 Then Main.cur1.Position=0 Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'") ToastMessageShow("مطلب مورد نظر با موفقیت به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False) Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f1.png")) Else Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 0 where id ='" & id & "'") Main.cur1.Position=0 ToastMessageShow( "مطلب مورد نظر از لیست علاقه مندی ها خارج شد",False) Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f0.png")) End If Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 where id ='" & id & "'") Main.cur1.Position=0 Favv= Main.cur1.GetString("fav") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ حلقه رو پاک کردم. کد شد شکل زیر. اما هنوز درست نشده . یعنی میشه نشان گذاری کرد و لی وقتی از یه بخش خارج میشی بعد که میخوای دوباره به همون بخش وارد شی ، هیچکدوم نشان دار نیستن . کد شما رو هم زم که ارور داد که Favv و Fav متغیر تعریف نشده هستن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arash.at 11
سلام دوستان
من با کد زیر واسه نشان گذاری مطالب استفاده میکنم .ولی وقتی مطالب یه بخش رو نشانه گذاری می کنم ، بعد وقتی دوباره اون بخش رو باز میکنم فقط و فقط یکی از اون مطالب نشانه دار هستن . چیکار کنم ؟ کجای کد رو کم یا اشتباه نوشتم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.