arash.at 11 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ سلام من از قسمت Project و بعدش Choose Icon عکس آیکون برنامم رو انتخاب کردم و برنامه رو واسه بازار فرستادم. الان بازار به من ایمیل زده که بعذ از نصب برنامه آیکون پیش فرض اندروید نمایش داده می شود. منظورش چیه ؟ چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ آیکون مورد نظرتون رو از پوشه Object و پوشه RES جایگذین کنید باید درست بشه. در ضمن بعد از اینکه آیکون رو در خود B4A انتخاب کردید مجددا RUN گرفتید ؟ می بایست بعد از انتخاب آیکون هم Run بگیرید و اون نسخه رو به بازار ارائه بدید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ با سلام دوست عزیز برای پروژه اصلی هر ایکنی با هر اندازه ای میشه انتخاب کرد اما برای بزار باید ایکن 512 * 512 فرستاد ، در غیر این صورت بازار به اندازه عکس ایراد میگیره ایکن ها هم باید با فرمت png. باشند ، بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arash.at 11
سلام
من از قسمت Project و بعدش Choose Icon عکس آیکون برنامم رو انتخاب کردم و برنامه رو واسه بازار فرستادم.
الان بازار به من ایمیل زده که بعذ از نصب برنامه آیکون پیش فرض اندروید نمایش داده می شود. منظورش چیه ؟ چیکار کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.