bidgol 83 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ دوستان من می خواستم بدونم چجوری می شه کادر ادیت تکستب اضافه شدن متن خودش را هماهنگ کنه آخه در این ادیت تکست بعد از ورود اطلاعات اگر از یک سطر بیشتر بشه دیگه مطالب تایپ شده را نمی بینی در ضمن چجوری می شه به کلید های کیبورد اندروید ENTER اضافه کرد منظورم یه چیزی هست شبیه کادر وارد کردن پیام تلگرام که اگر جملت طولانی بشه خودش می ره و در یک سطر دیگه نشون می ده وکلید Enter هم در بین کلیدهاش هست ممنون ================================================= ضمن عذرخواهی از مدیران آقا من اهل جستجو اول هستم ولی این دفعه اول تو سایت اصلی جستجو نکرده تاپیک زدم برای همین تاپیک خودم را ویرایش می کنم جواب سوال اینه که کافی در edit text تیک single line را بردارید گفتم شاید جواب کار یکی را راه اندازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ درود کسایی که روی ساخت کتاب کار کردن این موضوع رو کاملا میدونن که چطوری هست شما میتونید از این تاپیک ها کمک بگیرید : http://answercenter.ir/topic/7514-%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%B9-label-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C/ http://answercenter.ir/topic/942-label-height/#entry5718 تاپیک های دیگه ای هم هستند که بدون شک با جست و جوی کلمات کلیدی به اونها دست پیدا خواهید کرد در مورد اینکه فقط یک خط توی TextBox تایپ میشه هم باید بگم خواصیت Single Line رو برای EditText مساوی False قرار بدید ! اینجوری به صورت Multi Line تایپ میشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bidgol 83
دوستان من می خواستم بدونم چجوری می شه کادر ادیت تکستب اضافه شدن متن خودش را هماهنگ کنه
آخه در این ادیت تکست بعد از ورود اطلاعات اگر از یک سطر بیشتر بشه دیگه مطالب تایپ شده را نمی بینی
در ضمن چجوری می شه به کلید های کیبورد اندروید ENTER اضافه کرد
منظورم یه چیزی هست شبیه کادر وارد کردن پیام تلگرام که اگر جملت طولانی بشه خودش می ره و در یک سطر دیگه نشون می ده وکلید Enter هم در بین کلیدهاش هست
ممنون
=================================================
ضمن عذرخواهی از مدیران
آقا من اهل جستجو اول هستم ولی این دفعه اول تو سایت اصلی جستجو نکرده تاپیک زدم برای همین تاپیک خودم را ویرایش می کنم
جواب سوال اینه که کافی در edit text تیک single line را بردارید
گفتم شاید جواب کار یکی را راه اندازه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.