alirezaffff 112 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت شما عزیزان دلم دیدین لینکی هس که مثلا نوشته برنامه های من در بازار روش که میزنی برنامه های اون طرف میاد .من تو بازار نوشتم حالا ججور لینکی بنویسم اون بیاد امضای شما رو هم که نوشتید برنامه ای من رو امتحان کردم نیومد؟؟ alireza-panahi619 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت شما عزیزان دلم دیدین لینکی هس که مثلا نوشته برنامه های من در بازار روش که میزنی برنامه های اون طرف میاد .من تو بازار نوشتم حالا ججور لینکی بنویسم اون بیاد امضای شما رو هم که نوشتید برنامه ای من رو امتحان کردم نیومد؟؟ alireza-panahi619 Dim market As Intent, uri As String uri="bazaar://collection?slug=by_author&aid=alireza-panahi619" market.Initialize(market.ACTION_VIEW,uri) StartActivity(market) اینم واسه کد امضاء شما دوست عزیز https://cafebazaar.ir/developer/alireza-panahi619/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ برای راحتر شدن کتابخونه aria رو اضافه کن و این کد رو بزن + شناسه توسعه دهنده ' Dim a As AriaMarkets a.Cafebazaar_SafheToseDahande("shenase") slide.HideMenus ' AriaLab.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ خوب حالا که بحث درباره برنامه و بازار هست یک سوال : میشه کدی رو بدید که من در باتن بزارم و با کلیک بر روی ان به صورت مستقیم بره به برنامه بازار و برنامه من رو باز کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ خوب حالا که بحث درباره برنامه و بازار هست یک سوال : میشه کدی رو بدید که من در باتن بزارم و با کلیک بر روی ان به صورت مستقیم بره به برنامه بازار و برنامه من رو باز کنه ؟ Sub Button1_Click Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("bazaar://details?id=com.mxtech.videoplayer.ad")) End Sub کد بالا میره بازار و صفحه xm player رو باز میکنه کافیه بعد از مساوی پکیج نیم برنامه خودتون رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اگر دوستان کد مستقیم رفتن به نظرات یه برنامه رو هم میخوان بگم تا بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezaffff 112
سلام خدمت شما عزیزان دلم دیدین لینکی هس که مثلا نوشته برنامه های من در بازار روش که میزنی برنامه های اون طرف میاد .من تو بازار نوشتم حالا ججور لینکی بنویسم اون بیاد امضای شما رو هم که نوشتید برنامه ای من رو امتحان کردم نیومد؟؟ alireza-panahi619
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.