korosh 27 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام من می خوام متن داخل EditText1 به متن داخل EditText2 بهم بچسبن . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ دوست گرامی من جایی ندیدم از پایه بیسیک اندروید رو آموزش بدن . اگه هست معرفی کنید . من چون کلا روی خانواده سی کار کردم برام یک کمی این موارد تازه است و اصلا دنبال بیسیک نرفتم . حالا بیسیک اندروید تقریبا شبیه خود ویژوال بیسیک است ؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ حالا بیسیک اندروید تقریبا شبیه خود ویژوال بیسیک است ؟ خیلی خیلی شبیه هستن بیشتر دستورها و ساختار subها و... با هم مو نمی زنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ دوست گرامی من جایی ندیدم از پایه بیسیک اندروید رو آموزش بدن . اگه هست معرفی کنید . من چون کلا روی خانواده سی کار کردم برام یک کمی این موارد تازه است و اصلا دنبال بیسیک نرفتم . حالا بیسیک اندروید تقریبا شبیه خود ویژوال بیسیک است ؟ با تشکر شبیه که بله ، B4A سینتکس و خیلی از توابعش همون توابع VB 6 هست البته تغییرات کاربردی توی B4A داریم که تو VB 6 نیست ! همینکه قبلا خانواده C رو کار کردین خودش نقطه مثبته ، چون به هرحال در درک الگوریتم سریعتر خواهید بود. برنامه نویسی فقط پشتکار و تلاش میخواد و یدونه توکل به خدا اساسی ... موفق باشید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام من می خوام متن داخل EditText1 به متن داخل EditText2 بهم بچسبن . ممنون خوب توی چی به هم بچسبن توی لیبل ؟؟ توی ادیت تکس 1 ؟؟؟ توی ادیت تکس 2 ؟؟؟؟ اول کدوم متن باشه ؟؟؟ دومی کدوم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ Sub Globals Private EditText1 As EditText Private EditText2 As EditText Private EditText3 As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("web") EditText1.Text = EditText2.Text & EditText3.Text End Sub الان این میاد متن ادیت تکست دو و سه رو میچسبانه به هم و در ادیت تکست یک میریزه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما با این روال ، بنظر من البته ، نمیتونی برنامه نویسی رو اصولی یاد بگیری ! چون وقتی شما تو Concat دوتا رشته مشکل داری ، تو ادامه به مشکل های زیادی بر میخوری. انجمن ، من همیشه گفتم واسه این نیست شما بیای از صفر یاد بگیری اینجا ، انجمن یکسری ابزار ، فیلم های آموزشی و ... داره ولی اول کار حداقل باید خودتون چند ماه وقت بذارید و بعد از ابزارهای انجمن استفاده کنید. اگه میخواین موفق باشین ، باید اصولی و استاندارد بشینین کار کنین وگرنه با سوال پرسیدن نمیشه برنامه نویس شد. انجمن واسه زمانی خوبه که شما قشنگ خودت 3 -4 ماه کار کردی و اون مباحث پایه ای رو کامل بلد شدی و بعدش بیای سوالات حرفه ای و کاربردی رو اینجا بپرسی. این صرفا تجربه و نظر من بود در جهت موفقیت شما و ارتقا سطح کیفی انجمن ، ایشالا موفق باشی./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
من می خوام متن داخل EditText1 به متن داخل EditText2 بهم بچسبن .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.