siroos12 14 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام. از عزیزانی که توانایی سورس برنامه دابل کلیک روی متن مورد نظر و پخش شدن صدا رو دارن تقاضا دارم برای بقیه بزارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ والا من چک کردم برای لیبیل و ادیت تکست دابل کلیک نبود اما این کد پخش صدا است که میتوانید برای باتن ها استفاده کنید اگه ادیت تکست ها و ... میشن من اطلاع ندارم Sub Globals Dim shayan As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("web") shayan.Initialize shayan.Load(File.DirAssets , "shayan.mp3") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ ممنون دووست عزیز بابت راهنماییت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ ممنون دووست عزیز بابت راهنماییت ببین داداش این به من ربطی نداره چون من یک کاربر ساده هستم ، این رو مدیران باید بگن ، اما الان من میگم اینجور که پروفایلتون نشان میده تازه کار هستید و کاربر تازه هستید برای تشکر کردن یک دکمه پایین پاسخه کسی که داده هست به اسم "پسندیدم" ، اون رو که بزنی مثل اینکه گفتی : ممنون مرسی خسته نباشید دمت گرم ایول .... ---------------------------------- چون نمیدونستید بتون گفتم امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید و من در حدی که بتونم کمک کنم ،؛ به شما و بقیه کاربران بدون چشم داشتی کمک میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ حرف اقا شایان درسته دوستم یه متغیر تعریف میکنی و مقدارش رو میذاری 1 dim clickkkkk as int = 1 یه تایمر تعریف میکنی dim t as timer t.initialize("t",2000) [/php[ در رویداد کلیک میای و میگی [php] if clickkkkkk = 1 then clickkkkk = 2 t.enabled = true else if clickkkkk = 2 then startacticvity(shahab) end if توی تایمر تیک هم میگی sub t.tick clickkkkk = 1 t.enabled = false end sub خوب حالا چی کار کردیم؟ اومدیم گفتیم یه متغیر تعریف کن وقتی که یه بار روی لیبل کلیک شد، میای و مقدارش رو 2 میکنی و یه تایمر تعریف میکنی گه اگه تا 2 ثانیه دیگه روش کلیک نشد، مقدارش بشه دوباره 1 اینطوری اگه طرف 2 بار پشت هم کلیک کرد، یه کاری انجام میشه اگه بین کلیکش 2 ثانیه وقفه بود، همون اش و همون کاسه حالا شما جای startactivity کد اقا شایانو میذاری مسلما موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام.
از عزیزانی که توانایی سورس برنامه دابل کلیک روی متن مورد نظر و پخش شدن صدا رو دارن تقاضا دارم برای بقیه بزارید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.