korosh 27 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام من می خوام کاربر با زدن یک کلیک بره و از لیست مخاطبین شماره را انتخاب کنه و این شماره در صفحه در edittext نمایش داده بشه؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ تشکر فراوان از شما این قسمت رو در کجا بگذارم ؟در یک باتن؟ Dim listOfNames As Map #Region List Contact Select listOfNames.Initialize For i = 0 To listphones1.Size - 1 Dim c As Contact c = listphones1.Get(i) 'fetch the Contact from the original list listOfNames.Put(c.DisplayName,"False") Next InputMap(listOfNames, "مخاطب مورد نظر را انتخاب کنید") Dim sName As String Dim Phones As Map Phones.Initialize If res <> DialogResponse.CANCEL Then For k = 0 To listOfNames.Size - 1 Dim v As String v = listOfNames.GetValueAt(k) If v.ToLowerCase = "true" Then sName = listOfNames.GetKeyAt(k) For l = 0 To listphones1.Size - 1 Dim contact1 As Contact contact1 = listphones1.Get(l) If contact1.DisplayName = sName Then mycode.addPhone2List(contact1.PhoneNumber.Replace("+98","0")) End If Next End If Next End If ToastMessageShow("شماره مورد نظر به لیست اضافه شد",True) loadItem #End Region بعد این متغییر چی هست ؟ باید قبلا تعریف بشه از چه نوعی من از نوع map تعریف کردمش درسته ؟ listphones1 این چی هست ؟ ارور میده سر این res ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ متغییر res از نوع Int هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سلام صبح بخیر خواهش میکنم شما اون کدارو میتونید در ساب دکمه هم بذارید متغیر res هم از نوع int هستش Dim res As Int متغیر listphones1 هم از نوع List هستش : Dim listphones1 As List لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ تشکر . ولی چیز انجام نمیشه . فقط یک مسیج باکس باز میشه که میگه شماره رو انتخاب کنید ! چیزی هم نیست که انتخاب کنم . بعدش میگه شماره شما به لیست افزوده شده ! هیچ کاری انجام نمیشه ؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ تشکر . ولی چیز انجام نمیشه . فقط یک مسیج باکس باز میشه که میگه شماره رو انتخاب کنید ! چیزی هم نیست که انتخاب کنم . بعدش میگه شماره شما به لیست افزوده شده ! هیچ کاری انجام نمیشه ؟!!! حتما ی جا اشتباه میکنید سورس زیر رو واستون پیدا کردم کامل کامله دانلود کنید و ببینید اشکالتون کجاس http://s5.picofile.com/file/8215938134/Contacts.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ متشکر . چقدر طولانی و موارد غیره داره . میشه همون قسمتی که میشه شماره رو از لیست آورد رو بگید ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ ممنون . خوب چکارکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام من می خوام کاربر با زدن یک کلیک بره و از لیست مخاطبین شماره را انتخاب کنه و این شماره در صفحه در edittext نمایش داده بشه؟ ممنون درود اول دسترسی زیرو اظافه کنید : AddPermission(android.permission.READ_PHONE_STATE) با استفاده از کدهای زیر میتونید ی مخاطبو از گوشی داخل لیست ویو ادد کنید Dim listOfNames As Map #Region List Contact Select listOfNames.Initialize For i = 0 To listphones1.Size - 1 Dim c As Contact c = listphones1.Get(i) 'fetch the Contact from the original list listOfNames.Put(c.DisplayName,"False") Next InputMap(listOfNames, "مخاطب مورد نظر را انتخاب کنید") Dim sName As String Dim Phones As Map Phones.Initialize If res <> DialogResponse.CANCEL Then For k = 0 To listOfNames.Size - 1 Dim v As String v = listOfNames.GetValueAt(k) If v.ToLowerCase = "true" Then sName = listOfNames.GetKeyAt(k) For l = 0 To listphones1.Size - 1 Dim contact1 As Contact contact1 = listphones1.Get(l) If contact1.DisplayName = sName Then mycode.addPhone2List(contact1.PhoneNumber.Replace("+98","0")) End If Next End If Next End If ToastMessageShow("شماره مورد نظر به لیست اضافه شد",True) loadItem #End Region ساب loaditem : Sub loadItem ListView1.Clear Dim m1 As Map m1.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,"list") = True Then m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,"list") For i = 0 To m1.Size - 1 ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2("شماره تماس " & m1.GetKeyAt(i),"",LoadBitmap(File.DirAssets,"icon.png"),m1.GetKeyAt(i)) Next End If End Sub ی Code Module هم بسازید ب اسم mycode و ساب addphone2list رو با کدای زیر واسش بسازید : Sub addPhone2List(PhoneNumber As String) As Boolean Dim m1 As Map m1.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,"list") = True Then m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,"list") End If Try m1.Put(PhoneNumber,"") File.WriteMap(File.DirInternal,"list",m1) Return True Catch Return False End Try End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ شما بهتره واسه اینکار شماره ها رو بخونید و تو برنامه خودتون نشون بدید و کاربر بتونه از داخل برنامه شما شماره ای رو انتخاب کنه. در ضمن واسه دسترسی به شماره ها ، باید مجوز دسترسی یا Permission را در برنامه ایجاد کنید./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
من می خوام کاربر با زدن یک کلیک بره و از لیست مخاطبین شماره را انتخاب کنه و این شماره در صفحه در edittext نمایش داده بشه؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.