misagh.slm 1 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام من یه برنامه نوشتم توسط فیلم های آموزشی آقای قبادی میخواستم زمانی که در بخش فهرست بر روی عنوان ها ی جداگانه کلیک شد کارکرد جداگانه داشته باشد مثلا از آیدی 1تا3 هنگام کلیک اکتیویتی خواندن لود بشه ولی از آیدی 4تا آخر یک msgbox نمایش داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سینگل لاین 2 هستا دوستم اگر singleLine خالی باشه که به چای Value از position استفاده میکنید ایتم اول پوزیشن 0 ایتم دوم پوزیشن 1 و ... if position = 0 or position = 1 or position =2 then startactivity(shahab) end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام عزیزم شما باید شرط بذاری اموزش اقای قبادی عزیز رو ندیدم اما مسلما با single line2 یا twoline2 کار میکنن شما کافیه در رویداد کلیک شرط بذاری if value = 1 OR Value = 2 OR value = 3 then startactivity(shahab) else msgbox("else","") end if شرط هم اگه کار نکرد، به جای OR || بذارید دقیق یادم نیست همینطور میتونید تکی شرط بذارید چند شرطی نکنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
misagh.slm 1 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ ایشون ازsingel line استفاده کردن ،من هم همینطور،تو singel line هم جواب میده یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
misagh.slm 1 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ کار نکرد در واقع فقط بخش elseرو کار کرد و msgboxرو نمایش داد ولی حتی اون صفحه ها رو باز هم نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ کدهاتون رو دقیقا بذارید هم کدهای دیتابیس رو و هم کدهایی رو که الان نوشتیم اگر هم اروری هست، تصویر بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
misagh.slm 1 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ دست شما درد نکنه راه حل دوم کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ خواهش میکنم خوبیه که کار کرد عزیزم یه بار تمامی قوانین رو بخون این پست اخرتون اسپم محسوب میشه و برای تشکر باید از دکمه پسندیدم استفاده بشه قوانین رو حتما بخونید تا برای ندونستن قوانین ، هشدار نگیرید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
misagh.slm 1
سلام
من یه برنامه نوشتم توسط فیلم های آموزشی آقای قبادی
میخواستم زمانی که در بخش فهرست بر روی عنوان ها ی جداگانه کلیک شد کارکرد جداگانه داشته باشد
مثلا از آیدی 1تا3 هنگام کلیک اکتیویتی خواندن لود بشه ولی از آیدی 4تا آخر یک msgbox نمایش داده بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.