hercol_67 10 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان تو سی شارپ برا تکس باکس ی خاصیت هست که می توان کاربر رو به تکس باکس مورد نظر هدایت کرد البته با دکمه تب بر روی کیبورد حالا من میخوام این کار رو انجام بدم تو بیسیک بصورتی که کاربر با زدن دکمه next بر روی کیبورد گوشی به تکس باکس بعدی هدایت بشه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hercol_67 10 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اساتید کسی نیست ب این سوال من جواب بده؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hercol_67 10 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی نیست ب سوال من جواب بده دوستان خیلی نیاز شدید دارم ب جواب سوال باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepehrb4a 21 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ کافیه دوتا تکست باکس (ادیت تکست) رو توی یه پنل قرار بدید!(یعنی Parent شون یکی باشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hercol_67 10 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ من تو اکتیوتیم دوتا پنل دارم و داخل هر پنل سه تا تکس باکس دارم بستگی به شروطی که دادم بعضی از تکس باکس هام غیرفعال میشن و یا اینکه از تکس باکس پنل اول به تکس باکس پنل دوم برم اونوقت چطور برم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepehrb4a 21 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ خب باید همشون رو بیاری تو یه پنل دیگه :| اگه واقعا نمیتونی صبر کن اساتید دیگه بیان با کد های جاوا راهنماییت کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hercol_67 10
سلام دوستان
تو سی شارپ برا تکس باکس ی خاصیت هست که می توان کاربر رو به تکس باکس مورد نظر هدایت کرد البته با دکمه تب بر روی کیبورد
حالا من میخوام این کار رو انجام بدم تو بیسیک بصورتی که کاربر با زدن دکمه next بر روی کیبورد گوشی به تکس باکس بعدی هدایت بشه
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.