Alizke 23 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز من تازه B4A رو نصب کردم حالا که میخوام برنامم رو تست کنم با همچین صفحه ای مواجه میشم: در زمان ران کردن هم ارور میده اینم تنظیمات AVD: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز من تازه B4A رو نصب کردم حالا که میخوام برنامم رو تست کنم با همچین صفحه ای مواجه میشم: در زمان ران کردن هم ارور میده اینم تنظیمات AVD: اون عکس بالا،داره ماشین مجازیت آماده میشه.صبرکن چند دقیقه تا کامل بالا بیاد،بعد ران کن اگه خطا داد بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ درود adb.bat رو هم یک بار اجرا کردید ؟؟؟ یک بار adb.bat رو اجرا کنید و بعدش AVD رو Run کنید دفعه اول امکان داره تا 5-6 دقیقه هم طول بکشه تا شبیه ساز کاملا اجرا بشه از دفعات بعد این زمان به حداکثر 1 دقیقه کاهش پیدا میکنه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ درود adb.bat رو هم یک بار اجرا کردید ؟؟؟ یک بار adb.bat رو اجرا کنید و بعدش AVD رو Run کنید دفعه اول امکان داره تا 5-6 دقیقه هم طول بکشه تا شبیه ساز کاملا اجرا بشه از دفعات بعد این زمان به حداکثر 1 دقیقه کاهش پیدا میکنه ! سلام به شما من قبل از اینکه AVD رو اجرا کنم abd.bat رو اجرا کردم اما بعد ارز اون مجبور شدم که دوباره b4a رو نصب کنم آیا باید دوباره abd.bat رو اجرا کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام به شما من قبل از اینکه AVD رو اجرا کنم abd.bat رو اجرا کردم اما بعد ارز اون مجبور شدم که دوباره b4a رو نصب کنم آیا باید دوباره abd.bat رو اجرا کنم؟ نیازی نیست . الان تا 5-6 دقیقه هم که صبر میکنید باز شبیه ساز کامل اجرا نمیشه ؟ یک عکس از SDK Manager خودتون رو هم پیوست کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ الان لود شد اما اندازه صفحه رو ببینید: چطور کوچکترش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اندازه صفحه برمیگرده به نوع Device که انتخاب کردید موقع ساختن AVD لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اندازه صفحه برمیگرده به نوع Device که انتخاب کردید موقع ساختن AVD این کوچکترین اندازه بود راه دیگه ای نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ این کوچکترین اندازه بود راه دیگه ای نداره؟ این رو تست کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Alizke 23
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه B4A رو نصب کردم
حالا که میخوام برنامم رو تست کنم با همچین صفحه ای مواجه میشم:
در زمان ران کردن هم ارور میده
اینم تنظیمات AVD:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.