پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام. خب این همون رینگتون مجیدخراطها هست که اولین برنامم توی بازار بود. که آلبوم جدیدش منتشر شد و ماهم که به طرفداراش قول دادیم برنامه رو آپدیت میکنیم و ضمن قرار دادن آلبوم جدید ، طراحی برنامه هم از حالت ساده بیرون میاریم و یکم بهترش میکنیم. زیاد نتونستم وقت بذارم ، ولی کلا از اول نوشتمش و باگ هایی کوچیکی هم که داشت فیکس کردم و طراحیش هم بهتر کردم. اینجا گذاشتم که حالا اگه نظری داشتین بدین. **لینک برنامه در کافه بازار** اونهایی هم که قبلا لینک برنامه رو باز کرده بودن ، CTRL+F5 بزنن تا از حالت کش خارج و رفرش بشه. اسکرین شات ها هم اینجا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ استاد خسته نباشید بازم مثل همیشه گل کاشتی گرافیک 20 ایده 20 کلا همه چیز 20 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ بسیار عالی موفق تر از قبل باشی 19/99 صدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ پژمان ایول گرافیک روز به روز بهتر از قبل میشه فقط به نظرم از فونتی که واست فرستادم استفاده کنی برنامه زیباتر بشه. موفق تر باشی 3> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ عالیه استاد عالی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ علیرضا و بقیه مرسی از نظراتتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشی ایده و گرافیک 20 یه باگ پیدا کردم داداش عکس زیر رو ببین http://s6.picofile.com/file/8214721484/Screenshot_2015_09_29_20_56_40.jpeg یه مشکل دیگه هم دکمه بک رو که میزنی دوباره بک میزنی از برنامه خارج میشه وبهتر بود یه دکمه توقف هم توی پخش میزاشتی بجای اشتراک موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ پژمان خسته نباشی گرافیک خیلی خیلی بهتر از قبل شده و اصلا قابل مقایسه با قبل نیست سلام و خسته نباشی ایده و گرافیک 20 یه باگ پیدا کردم داداش عکس زیر رو ببین http://s6.picofile.com/file/8214721484/Screenshot_2015_09_29_20_56_40.jpeg وبهتر بود یه دکمه توقف هم توی پخش میزاشتی بجای اشتراک موفق باشی تو صفحه نمایش بزرگ تست گرفتی ؟ تعجبه از پژمان ؟؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ پژمان خسته نباشی گرافیک خیلی خیلی بهتر از قبل شده و اصلا قابل مقایسه با قبل نیست تو صفحه نمایش بزرگ تست گرفتی ؟ تعجبه از پژمان ؟؟! صفحه 5.5 اینچه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشی ایده و گرافیک 20 یه باگ پیدا کردم داداش عکس زیر رو ببین http://s6.picofile.com/file/8214721484/Screenshot_2015_09_29_20_56_40.jpeg یه مشکل دیگه هم دکمه بک رو که میزنی دوباره بک میزنی از برنامه خارج میشه وبهتر بود یه دکمه توقف هم توی پخش میزاشتی بجای اشتراک موفق باشی سلام. ممنون که تست کردین واقعا. اینکه دوبار میزنی میاد بیرون خودم اینکارو کردم ، و کلا ExitApplication میشه. اما راجع به کوچیک شدن فونت هم ، روی تبلت تست گرفتین؟؟ سایز رو بصورت ساده دادم بخاطر همینه ، ممنون که اطلاع دادین ، درستش میکنم. دکمه توقف کامل داره ، ولی Pause نذاشتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام. ممنون که تست کردین واقعا. اینکه دوبار میزنی میاد بیرون خودم اینکارو کردم ، و کلا ExitApplication میشه. اما راجع به کوچیک شدن فونت هم ، روی تبلت تست گرفتین؟؟ سایز رو بصورت ساده دادم بخاطر همینه ، ممنون که اطلاع دادین ، درستش میکنم. دکمه توقف کامل داره ، ولی Pause نذاشتم. سلام خیر تبلت نیست و اینکه ایشالله دکمه Pause هم اضافه کنی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ بازار اجازه انتشار آهنگ با صدای خواننده رو میده ؟ خیلی اوقات گیر میده بنظرم./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yadgar 5 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ عا لی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ بازار اجازه انتشار آهنگ با صدای خواننده رو میده ؟ خیلی اوقات گیر میده بنظرم./ صدای خواننده برداشته شده و اونجایی که فقط برای صدای زنگ مناسبه برش داده شده. این برنامه رو خیلی وقته گذاشته بودم ، اولین برنامم تو بازار بود ، فقط آپدیت کردم بمناسب آلبوم جدید.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.