binam 262 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید با وجود فعال کردن کتابخانه arialib با این ارور مواجه شدم لطفا راهنمایی کنید B4A version: 5.02 Parsing code. (0.02s) Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Unknown member: tosedahaneincafebazaar Occurred on line: 99 a.ToseDahaneInCafebazaar("reza-kf_1160") Word: tosedahaneincafebazaar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ نسخه جدید کتابخانه رو دانلود کنید، ارور مربوط به این میشه که کلاس tosedahaneincafebazaar وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ نسخه جدید کتابخانه رو دانلود کنید، ارور مربوط به این میشه که کلاس tosedahaneincafebazaar وجود نداره ممنون داداش من از نسخه 5.1 استفاده میکنم قبلا کامپایل کردم جواب داده چند روزه اینطوری شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ شما کتابخونه رو آپدیت کردین! توی ورژن جدید متغیر ها کاملا عوض شدن. حالا باید متغیر رو به جای AriaLib از نوع AriaMarkets تعریف کنید. به جای کد بالا هم از این کد استفاده کنید: a.Cafebazaar_SafheToseDahande("asajadi84") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ نمیدونم ولی بهتره از intent استفاده کنید تا با مشکل مواجه نشید : Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,"bazaar://collection?slug=by_author&aid=DEVELOPER ID") StartActivity(intent1) جای DEVELOPER ID شناسه توسعه دهنده رو بزار. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
binam 262
با سلام خدمت اساتید
با وجود فعال کردن کتابخانه arialib با این ارور مواجه شدم
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.