توی قسمتی که پرداخت موفقیت آمیزه جوری به نظر می رسه که انگار کاربر هر دفعه که از برنامه خارج میشه به برنامه حالت دمو بر می گرده و کاربر باز باید روی پرداخت کلیک کنه تا بخش های پولی برنامه براش باز بشن.
تحقیق کردم یکی گفته بود (البته برای یک کتابخونه درون پرداخت دیگه) برای جلوگیری از این کار بعد از پرداخت یه فایل ایجاد می کنیم. بعد از اون از دفعه های بعدی چک می کنیم که اگه فایله بود قسمت های پولی برنامه باز شن. به این شکل
کد موفقیت آمیز بودن پرداخت:
ُSub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, product As purchase)
If Success=True Then
If product.Developerpayload="ID" Then
File.WriteString(File.DirInternal, "success-pay.txt", "paysuccess")
Msgbox("Anjam Shod","TABRIK")
End If
Then
Msgbox("Anjam nashod","warning")
End If
End Sub
بعد از دفعه های بعد با چنین کدی وجود این فایل بررسی بشه:
If File.Exists(File.DirInternal, "success-pay.txt") Then
'فعال شدن قسمت پولی برنامه
End If
حالا من چندتا سوال برام پیش اومده.
1- این کار لازمه؟
2- اگه لازمه راه دیگه ای به جز ساخت فایل نداره؟
3- این فایل کجا ذخیره میشه؟ توی فولدر برنامه توی Android یا مستقیم توی حافظه ی گوشی؟
4- امکان ساختن دستی این فایل/حذفش وجود نداره؟
کلا به نظرم راه بالا خیلی عیب داره. اگه کسی میدونه چیکار کنم لطفا کمک کنه
سوال
asajadi84 567
سلام. من در حال نوشتن یه برنامه هستم که از پرداخت درون برنامه ای استفاده می کنه.
با این کتابخونه: http://answercenter.ir/topic/3837-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1
توی قسمتی که پرداخت موفقیت آمیزه جوری به نظر می رسه که انگار کاربر هر دفعه که از برنامه خارج میشه به برنامه حالت دمو بر می گرده و کاربر باز باید روی پرداخت کلیک کنه تا بخش های پولی برنامه براش باز بشن.
تحقیق کردم یکی گفته بود (البته برای یک کتابخونه درون پرداخت دیگه) برای جلوگیری از این کار بعد از پرداخت یه فایل ایجاد می کنیم. بعد از اون از دفعه های بعدی چک می کنیم که اگه فایله بود قسمت های پولی برنامه باز شن. به این شکل
کد موفقیت آمیز بودن پرداخت:
بعد از دفعه های بعد با چنین کدی وجود این فایل بررسی بشه:
حالا من چندتا سوال برام پیش اومده.
1- این کار لازمه؟
2- اگه لازمه راه دیگه ای به جز ساخت فایل نداره؟
3- این فایل کجا ذخیره میشه؟ توی فولدر برنامه توی Android یا مستقیم توی حافظه ی گوشی؟
4- امکان ساختن دستی این فایل/حذفش وجود نداره؟
کلا به نظرم راه بالا خیلی عیب داره. اگه کسی میدونه چیکار کنم لطفا کمک کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.