Radius 89 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام من تازگی ها میخواستم یه برنامه به شکل عکس نوشته بسازم میدونم حدودا باید چی کار کنم ولی اگه دوستان یک سورس ساده هم قرار بدن در همین مورد ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ دوستان کسی هست یک سورس قرار بده برام؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ کسی نیست کمک کنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز اتفاقا من داشتم یه آموزش ساخت عکس نوشته درست میکردم کمی صبور باشید تا روز شنبه ، همراه با سورس در انجمن میزارم کاری خواصی نداره فقط باید بش اندازه بدی ... -------------------------------- اموزش من با این کتابخانه ها است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام میتونید از Canvas هم برای نوشتن متن روی عکس استفاده کنید. تابع DrawText. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام میتونید از Canvas هم برای نوشتن متن روی عکس استفاده کنید. تابع DrawText. ممنون میشم اگه با یک سورس ساده این کار رو توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ ممنون میشم اگه با یک سورس ساده این کار رو توضیح بدید فعلا کد در دسترسم نیست.باید یکم کار کنید با این کلاس متوجه میشید.سادس فک نکنم زیاد سخت باشه. بعد از Draw کردن کافیه از کد Activity.Invalidate استفاده کنید. اگه وقت کنم نمونه واسش مینویسم ( قول نمیدم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Radius 89
سلام
من تازگی ها میخواستم یه برنامه به شکل عکس نوشته بسازم
میدونم حدودا باید چی کار کنم
ولی اگه دوستان یک سورس ساده هم قرار بدن در همین مورد ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.