طاها 480 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان. دبروز رفتم نمایشگاه تلکام و جاتون خالی کلی سیمکارت مفت و... گرفتم. رفتم توی سالن ایرانسل. یه مارکت جدید اومده که واسه شرکت اصلی همون پارس هابه. اسم مارکت چارخونه است. ویژگیش هم اینه که کاربر میتونه پول برنامه رو با شارژ ایرانسل پرداخت کنه!. ایرانسل هم کلی داره برای مارکته تبلیغ میکنه. درصورتی که تو پارس هاب اکانت دارید، با همون وارد شید و در صورت کی ندارید حتما بسازید چون مطمئنن مارکت شاخی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ میشه لینک مارکت رو بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ parshub.com به نظرم تا وقتی بازار هست این مارکتا زیاد طرفدار ندارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ میشه لینک مارکت رو بدید ؟ با اجازه مدیران 4khuneh.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ parshub.com به نظرم تا وقتی بازار هست این مارکتا زیاد طرفدار ندارن دوست عزیز، من گفتم مارکت چارخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ به نظرم تا وقتی بازار هست این مارکتا زیاد طرفدار ندارن یه برنامه باید همه جا در دسترس کاربر باشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ یه برنامه باید همه جا در دسترس کاربر باشه . درضمن، در صورتی که توی هر کدومشون (پارس هاب یا چارخونه) برنامه ات منتشر بشه، اگه توی تنظبمات فعال کنی، بصورت خودکار توی اون یکی مارکت هم منتشر میشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yadgar 5 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ بنظرم عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ خوبه خوشم اومد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز، من گفتم مارکت چارخونه الان که من بررسی کردم هر دو مارکت یکی هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ الان که من بررسی کردم هر دو مارکت یکی هستند درسته. گفتم که شرکتشون یکیه. ولی خوبیش اینه که ویقتی تو یکی انتشار بدی ،تو دوتاش منتشر میشه، تو چارخونه با شارژ سیمکارت ایرانسل هم میتونی پرداخت کنی. درضمن ایرانسل خیلی داره براش تبلیغ میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ من همیشه یه سوال درباره ی پارس هاب برام پیش اومده بود تقویم ژوبین که کاریه از موسسه ای که پارس هاب رو درست کرده روی تمام گوشی های گارانتی سامسونگ هست جوری که حتی حذف هم نمیشه (برنامه ی سیستمیه). چرا به جای اون تقویم مارکتشو نذاشته روی گوشی ها که از این راه معروف شه؟ این مارکت جدیدش رو هم نگاه کردم مثل خود پارس هاب زیاد ظاهرش به دلم ننشست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام . به نظر بنده هیچ مارکتی هرچه قدر هم که پیش رفت کنه به پای بازار نمی رسه من خودم از بازار راضی نیستم و از ایران اپس واقعا لذت میبرم چون هر روز یک برنامه و بازی دیتا دار جدید میگذاره و امکانات توپی داره مثلا شما مشخص میکنید که چه ساعتی برنامه اتوماتیک شروع به دانلود کنه و ظاهرش همانند گوگل اپس است ولی بازار چی ؟! بازار شده پر از برنامه های بی کیفیت رایگان که درآمد زایی برای عدد میکنه و نمیدونم که اطلاع دارید یا نه که عدد با بازار یکی است و جزو خود بازاره. من تمام مارکت ها رو : کندو / مایکت / بازار / ایران اپس / پارس هاب / اپینیک / پلازا رو بررسی کردم و با همشون کار کردم . از همه سخت گیر تر برای قرار دادن برنامه برای فروشی ایران اپس و از همه راحت ترشون کندو و مایکت هستند به طوری که هر برنامه ایی بسازید رو قبول می کنند. ولی متاسفانه بازدهی اصلا ندارند. و متاسفانه من دوست داشتم ایران اپس سر نشین بود تا کافه بازار چون با بازی ها و برنامه های بروز و دیتا دارش لذت میبرم ولی بازار اصلا دیتایی برای بازی هاش نداره. متاسفانه فکر کنم بازار چون اولین مایکتی بوده که امده و سپس کندو برای همین حالا حالا ها جا و مکانشو با مایکت های دیگه عوض نمی کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام . به نظر بنده هیچ مارکتی هرچه قدر هم که پیش رفت کنه به پای بازار نمی رسه سلام ببخشید بازار وقتی منتشر شد یه دفعه 23 میلیون نفر دانلود کردند؟؟؟؟؟؟ به تدریج معروف شد خب این مارکت و مارکت های دیگه اگه کاری کنند که برنامه نویسان بیاند طرفشون موفق خواهند شد و اگه بتوننند کاربرا رو جذب کنند چه بهتر مثلا برای اپدیت کلش بازار خیلی کند عمل میکنه ولی ایران اپس چی؟ ببینید باید وقت گذاشت یک ماه یک سال 5 سال موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani 98 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید بازار وقتی منتشر شد یه دفعه 23 میلیون نفر دانلود کردند؟؟؟؟؟؟ به تدریج معروف شد خب این مارکت و مارکت های دیگه اگه کاری کنند که برنامه نویسان بیاند طرفشون موفق خواهند شد و اگه بتوننند کاربرا رو جذب کنند چه بهتر مثلا برای اپدیت کلش بازار خیلی کند عمل میکنه ولی ایران اپس چی؟ ببینید باید وقت گذاشت یک ماه یک سال 5 سال موفق باشید دوست عزیز من خودم از بازار راضی نیستم و از ایران اپس واقعا لذت میبرم چون هر روز یک برنامه و بازی دیتا دار جدید میگذاره و امکانات توپی داره مثلا شما مشخص میکنید که چه ساعتی برنامه اتوماتیک شروع به دانلود کنه و ظاهرش همانند گوگل اپس است ولی بازار چی ؟! من خودم طرفدار بازار نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ همراه اول مدت هاست که چنین مارکتی را تولید کرده بنام اول مارکت ولی تقریبا یه شکست بوده براش قابلیت پرداخت از روش شارژ تلفن همراه هم برای این مارکت فعال هست . ولی ایرانسل یه زرنگی داره میکنه اینه که می خواد از تجربیات وامکانات پیشرفته پارس هاب استفاده کنه که از این لحاظ می تونه موفق تر باشه ولی حرف اخر را همیشه کاربران می زنن ولی با توجه به نرخ صعودی و رشد بالای مارکت پارس هاب و امکانات بی نظیری که دیگر مارکت ها ندارند حداقل میشه گفت در آینده می تونه رقیب بزرگی برای بازار باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز من خودم از بازار راضی نیستم و از ایران اپس واقعا لذت میبرم چون هر روز یک برنامه و بازی دیتا دار جدید میگذاره و امکانات توپی داره مثلا شما مشخص میکنید که چه ساعتی برنامه اتوماتیک شروع به دانلود کنه و ظاهرش همانند گوگل اپس است ولی بازار چی ؟! من خودم طرفدار بازار نیستم سلام مارکت بازار بدلیل اینکه با توسعه دهندگان خارجی قرار داد داره و داره از این طریق درآمد زایی می کنه نمی تونه حقوق ناشر و مولف را در نظر نگیره و بازی های دیتا دار و ... به رایگان بگذاره وگرنه براش کاری نداشت بیشتر به فکر سود هست و دوم اینکه امکان دانلود زماندار مدت هاست که برای مارکت بازار فراهم شده و وجود داره ابتدا هم مارکت بازار این قابلیت را اضافه کرده بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ داکیومنتای پرداخت درون برنامه ایشو پیدا نکردم. یکی لینک بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ داکیومنتای پرداخت درون برنامه ایشو پیدا نکردم. یکی لینک بده. سلام داخل پنلی که مارکت برای شما ایجاد میکنه تمام مستنداتش هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.