سلام من تقریبا برنامه جدیدمو تموم کردم فقط چندتا مورد مونده من دارم تو خود برنامه یک کیبورد طراحی میکنم که مثلا وقتی فلان دکمه زده شد فلان چیزو تو فلان تکس باکس قرار بده من دوتا ادیت تکست دارم و مجبور شدم از دوتا کیبورد استفاده کنم،حالا اگه میشه بگید چکار کنم تا تشخیص بده که رو کدوم ادیت تکست کلیک شده و متن رو تو اون بزاره و یه چیز دیگه من از این کد اومدم استفاده کردم تو ایونت کلیک مثلا عدد یک
T1.Text="1"
مثلا وقتی بخوای عدد ۱۱ وارد کنی نمیشه از کیبورد استفاده کرد اینو چطور حل کنم؟ اعمالی مثل کسینوس و رادیکال و ... چطور اضافه کنم؟ چطوری تبلیغات عدد رو قرار بدم؟ به نظتون عکس اچ دی برای پس زمینه استفاده کنم؟ چکار کنم هم تو حالت افقی و هم حالت عمودی جواب بده؟یعنی خودش تشخیص بده که الان صفحه افقیه یا عمودی؟ به نظرتون ارزش اتتشار در بازار داره؟ ببخشید سوالا زیاد شد سپاس!
سوال
Alizke 23
سلام
من تقریبا برنامه جدیدمو تموم کردم فقط چندتا مورد مونده
من دارم تو خود برنامه یک کیبورد طراحی میکنم که مثلا وقتی فلان دکمه زده شد فلان چیزو تو فلان تکس باکس قرار بده
من دوتا ادیت تکست دارم و مجبور شدم از دوتا کیبورد استفاده کنم،حالا اگه میشه بگید چکار کنم تا تشخیص بده که رو کدوم ادیت تکست کلیک شده و متن رو تو اون بزاره و یه چیز دیگه
من از این کد اومدم استفاده کردم تو ایونت کلیک مثلا عدد یک
مثلا وقتی بخوای عدد ۱۱ وارد کنی نمیشه از کیبورد استفاده کرد اینو چطور حل کنم؟
اعمالی مثل کسینوس و رادیکال و ... چطور اضافه کنم؟
چطوری تبلیغات عدد رو قرار بدم؟
به نظتون عکس اچ دی برای پس زمینه استفاده کنم؟
چکار کنم هم تو حالت افقی و هم حالت عمودی جواب بده؟یعنی خودش تشخیص بده که الان صفحه افقیه یا عمودی؟
به نظرتون ارزش اتتشار در بازار داره؟
ببخشید سوالا زیاد شد
سپاس!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.