جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همکاران عزیز پروژه گروه نرم افزاری رویال دیزاین اپلیکشن شبکه اجتماعی فیس بوک فارسی به آدرس http://facebookfa.ir/ گرافیک ساده و سنگینتر برای یک شبکه اجتماعی چون بیشتر روی ارسال متن و پست های کاربران ماور داره و البته توی تصایری زیاد واضح نیست لطفا نظرتون بگید درضمن این اپ به وسیله سه نرم افزار در حال طراحی هستش (اندروید استدیو ، اکلیپس و بیسیک فور انردوید) که بیسیک فور اندروید یکمی اذیت میکنه ولی آموزش نوشتن این جور اپلیکشن ها رو بزودی برای این نرم افزار منتشر میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام آقای زبیدی عزیز. امیدوارم حالتون خوب باشه. خسته نباشید. آموزش خوب و بجایی هستش و این پیش زمینه ای میشه واسه سوکت نویسی و آشنایی با این معماری. امیدوارم که تحت بیسیک رو بتونید هر چه سریع تر عرضه کنید موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ علیکم اسلام آقای آرتای عزیز مرسی به خوبی دوستان ما هم خوبیم والله آقای آرتا میدونید من چرا آموزش نمیدم بیرون دلیلش این هستش که اگر بخوام آموزشی منتشر کنم باید کاربردی باشه سوکت نویسی هم انشالله آموزشش رو تکمیل میکنم در قالب دو پروژه وعرضه میکنم تا دوستان استفاده کنند علاوه بر اون حدودا 15 کتاب خونه کاربردی هم برای بیسیک فور انردوید منتشر میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.