davood1382 302 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من وقتی عکس میزارم توی امیج ویو ی جورایی بد شکل نشون میده یا کوچیکه یا بزرگه من با فتوشاپ عکسو میسازم لطفا کمک کنید راستی یک سوال دیگه شما از ایران اپس راضی هستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ خوب از تو دیزاین کدها رو کم و زیاد کن و Fill رو به Center ببرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ زشت نمیشه من نمسخواهم کوچیک شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اخه عکس اسپلش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ شما از ایران اپس راضی هستید برای معروف شدن برنامه های رایگان خوبه. ولی مخاطباش اهل خرید برنامه نیستن. من برنامه ای که تو بازار 50ت فروختم تا الان (که یه ماه میگذره از انتشارش) تو ایران اپس صفر تومن فروش داشته!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان من وقتی عکس میزارم توی امیج ویو ی جورایی بد شکل نشون میده یا کوچیکه یا بزرگه
من با فتوشاپ عکسو میسازم
لطفا کمک کنید
راستی یک سوال دیگه
شما از ایران اپس راضی هستید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.