aririkateki 11 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2014 سلام به استادان گرامی میخواستم ببینم توی یه برنامه که امکان ارسال ایمیل به کاربر داده میشه چطور میشه آدرس گیرنده ایمیل را طوری تنظیم کرد که کاربر امکان ویرایش آن یا اضافه کردن آدرس دیگری را نداشته باشد؟! در واقع این آدرس read only شود!! من برای ارسال ایمیل از این کد استفاده کردم Dim mail As Email mail.To.Add("info@oghabafshan.com") mail.Subject = "subject" mail.Body = "Body" StartActivity(mail.GetIntent) ToastMessageShow("ارسال ایمیل", False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2014 اگه بخوای برنامه رو تو مارکت ها مثل بازار بزاری باید از اینتنت استفاده کتی یعتی همین کاری که الان کردی و هیج راهی هم واسه اینکه تویه اینتنت آدرس رو ثابت کنی نیست. اما احتمالا راهای دیگه ای هم واسه ایمیل زدن هست که کاری رو که میخوای برات انجام بدن ولی برنامه رو مارکت قبول نمیکنه. اگه واسه مارکت نمی خوای بگو تا بگردم برات پیدا کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2014 اگه بخوای برنامه رو تو مارکت ها مثل بازار بزاری باید از اینتنت استفاده کتی یعتی همین کاری که الان کردی و هیج راهی هم واسه اینکه تویه اینتنت آدرس رو ثابت کنی نیست.اما احتمالا راهای دیگه ای هم واسه ایمیل زدن هست که کاری رو که میخوای برات انجام بدن ولی برنامه رو مارکت قبول نمیکنه. اگه واسه مارکت نمی خوای بگو تا بگردم برات پیدا کنم. دقیقا بحثش هم تو انجمن شده قبلا سرچ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aririkateki 11 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2014 ممنون از راهنماییتون لطف کردین ولی برنامه را واسه مارکت نمیخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nimbozz 10 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2014 این کد رو باید کجا گذاشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2014 http://answercenter.ir/thread16.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aririkateki 11 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2014 کدی که من استفاده کردم را میگید؟! توی رویداد کلیک دکمه ای که برای ارسال ایمیل قرار میدید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aririkateki 11 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2014 سپاسگزارم *ناز* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.