asajadi84 567 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان. طبق هماهنگی مدیران این تاپیک رو برای پاسخگویی به پرسش ها و نظرات شما در رابطه با تاپیک: http://answercenter.ir/topic/7810-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%B5%D9%81%D8%B1/ و به طور کلی آموزش فتوشاپ گذاشتم. منتظر حضورتون هستیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سلام برادر خیلی خیلی اموزشای خوب و پر مایه ای هست ادامه بده که با عنایت حق تعالی، بشه یکی از بهترین مراجع اموزش فتوشاپ خسته نباشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepehrb4a 21 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ آموزش هات واقعا کامل هستن اگه همینطوری ادامه بدی عالی میشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سلام و خدا قوت آموزشای بسیار خوبی قرار دادی . فقط اگه تونستی لطف کن و آموزشارو برسون به ساخت رابط کاربری زیبا که ضعف من و خیلیای دیگه س البته میدونم برای رابط کاربری ایده هم مهمه ولی شما که استادی تا حدودی راهنماییمون کن موفق باشی داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ فقط اگه تونستی لطف کن و آموزشارو برسون به ساخت رابط کاربری زیبا که ضعف من و خیلیای دیگه س چشم حتما. اتفاقا یکی از هدفهامم از این آموزش توی انجمن اینه که درباره ی نحوه ی ساخت رابط کاربری صحبت کنیم. منتهی باید قبلش بحثهای مقدماتی رو به یه جایی برسونم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید و خدا قوت آموزشهای خیلی خوبی گذاشتین . خیلی بد بخوره . فقط یه خواهش : میشه درمورد یه موضوعی که تاپیک می ذارید نرم افزار های مربوط به همون موضوع رو لینکشو بذارید و پیوست کنید . مثلا در آموزش متن ، نرم افزار کلک رو استفاده کردین . اگه این نرم افزار رو هم لینکشو می زاشتید عالی میشد . البته نت سرچ کنیم هستش ولی ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اگه این نرم افزار رو هم لینکشو می زاشتید عالی میشد توی سایت های دانلود برای دانلود کلک چنین چیزی نوشته: لینک دانلود به درخواست تولید کننده حذف گردید، نسخه جدید این نرم افزار را با امکانات پیشرفته از سایت تولید کننده خریداری نمایید و به پیشرفته صنعت نرم افزار کشورمان کمک کنید. شایان ذکر است تمامی محصولات شرکت سینا به صورت تجاری عرضه می شوند و باید آن را خریداری کنید و هیچ نرم افزار رایگانی در گروه نرم افزار های شرکت سینا وجود ندارد و استفاده از نسخه های غیر مجاز باعث مدیون شدن می گردد. والا اینقدر سفت و سخت نفرین کرده آدم میترسه لینک بذاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اموزش های خیلی توپی هستند ولی به نظرم بیا ویدئویی کن اگه میکروفون داری چون خوندن این همه خیلی وقت میبره تصویری برای خودت هم راحت تره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اموزش های خیلی توپی هستند ولی به نظرم بیا ویدئویی کن اگه میکروفون داری چون خوندن این همه خیلی وقت میبره تصویری برای خودت هم راحت تره اینا رو چون قبلا نوشتم دارم کپی و پیست می کنمبعد از این که این مطالب تموم شد قصد دارم چند وقت یکبار درخواستهای طراحی بچه ها رو به صورت ویدیویی آموزش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از اموزش ها منم در حال حاضر تمام دانشم از گرافیک کامپیوتر point ولی اموزشا خوب هست ایشالا یاد میگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سلام فوتشاپ برای طراحی دکمه هم هست یانه و اینکه میشه با فوتشاپ عکس روبه فرمت لوگو تغییر داد یا برنامه خاصی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سلام فوتشاپ برای طراحی دکمه هم هست یانه و اینکه میشه با فوتشاپ عکس روبه فرمت لوگو تغییر داد یا برنامه خاصی داره بله میشه ... اصله کاره فتوشاپ واسه برنامه نویسا همینه اصلا !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سلام فوتشاپ برای طراحی دکمه هم هست یانه و اینکه میشه با فوتشاپ عکس روبه فرمت لوگو تغییر داد یا برنامه خاصی داره بله میشه. بعد از تموم شدن این آموزش ها میتونید درخواست بدید فیلم ویدیویی آموزش طراحیشو درست کنم روی سایت قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ بازنشر آخرین پست تاپیک اصلی: خبببببب! بالاخره به پایان آمد این دفتر تاپیک آموزش خیلی طولانی شد و هر چی من خواستم چند صفحه ای بشه به خاطر این که پست ها طولانیه و لودش خیلی طول میکشه نشد که نشد فکر کنم اگه انجمن ساز اینجا ویبولتین بود میشد یه کاری کرد که واسه یه تاپیک خاص پست های کمتری توی هر صفحه باشه. بگذریم. البته هنوز این تاپیک تموم نشده و شاید در آینده آموزش های متنی دیگه ای هم در رابطه با فتوشاپ توش گذاشتم و پست هایی که در ادامه می گم و اما سورپرایز ! من تصمیم گرفتم که برای درخواستهای طراحی فیلم آموزشی درست کنم به این صورت که شما یه نمونه عکس میفرستین و میگین اینو تو فتوشاپ طراحی کن! و من طراحی میکنم (نمونه سخت ندید بلد نباشم ضایع شم ) برای این کار برید توی تاپیک پرسش و پاسخ همیشگیمون (همین تاپیک) و درخواست خودتونو بفرستین. فقط قبلش چندتا نکته: 1- فیلمهای آموزشی با فرض اینکه شما تمام پست های تاپیک http://answercenter.ir/topic/7810-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%B5%D9%81%D8%B1/ رو خونده باشین ساخته می شن. یعنی اگه بعضی چیزایی رو که توی این تاپیک گفتم کسی ندونه ممکنه بخشی از آموزش رو متوجه نشه. لطفا بخونیدشون پس. 2- به درخواستهایی که معقول و مناسب باشن ترتیب اثر داده می شه. یعنی چیزی باشه که توی یه فیلم آموزشی ده پونزده دقیقه ای بشه گفت. نه کمتر و نه بیشتر. به شدت توصیه می شه مرتبط با انجمن باشه 3- فقط برای درخواستهایی فیلم ساخته می شه که نمونه کار هم همراهشون باشه (خودمونی یعنی اینکه یه عکس باشه و بگید اینو طراحی کن! برای توصیف طرح فیلم ساخته نمی شه) 4- توی تاپیک اصلی درخواست ندید و فقط توی تاپیک پرسش و پاسخ درخواست خودتونو مطرح کنید. هر چند که فیلم ها توی تاپیک اصلی قرار می گیرن و از طریق پیام خصوصی به شخص درخواست دهنده اطلاع رسانی می کنم. 5- برای طراحی یه پروژه بی نهایت راه وجود داره و یه روند صفر تا صد نیست. ممکنه من و یه نفر دیگه یه پروژه رو به دو روش کاملاً متفاوت توی فتوشاپ طراحی کنیم. فعلا همینا. دم همه ی بچه های سایت گرم فعلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام وممنون بابت آموزش ها عالی هست فقط من استفاده از ماسک رو نفهمیدم هیچیشو کلا گیج شدم:|نمیدونم شاید گرسنم بود ولی کلا نفهمیدم اگه میشه یکم توضیح بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.