ali afrazi 47 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سلام سوال من مربوط میشه به ussd لایبرریphone روفعال میکنم بعدازطریق phone callsکدمثلا*#1*141* رومیزنم توگوشی وقتی شماره گیری میکنه #رونمیگیره فقط کد1*141*روشماره گیری میکنه ممنون اگه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ بفرما این میتونه کمت کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ Sub pay If checkspinner = False Then Msgbox("لطفا مقدار شارژ را انتخاب کنید","خطا") Else Call("*724*10176061*" & priceint & "*99*" & productCode & "*" & countint & "*" & Editphonenumber.Text & "*" & POSCODE & "#") End If Sub Call(Command As String) i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:" & Command.Replace("#","%23")) StartActivity(i) End Sub مشکل شما اون Replace هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali afrazi 47
سلام
سوال من مربوط میشه به ussd
لایبرریphone روفعال میکنم بعدازطریق phone callsکدمثلا*#1*141* رومیزنم توگوشی وقتی شماره گیری میکنه #رونمیگیره فقط کد1*141*روشماره گیری میکنه
ممنون اگه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.