حسینh 50 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ باسلام خدمت دوستان من برنامه ای ساختم ولی نمیشه نظر داد البته بخشی برایش گذاشتم و حتی به بخش نظرات منتقل میشود ولی وقتی نظر میدم میگه ثبت نشد اینم عکس هاش هم کد هم از بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ برنامه تازه منتشر شده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ قیمتش کم کن هیچکی نمیخره حد اقل بزار هزار برا خودت گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اره تازه منتشر شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز برنامه رو حتما باید از بازار دانلود کنی تا بتونی نظر بدی واگه پولی هم باشه باید بخری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ برنامه ی شما پولیه؟؟ باید حتما از بازار خریداری بکنید و بعد نظر بدید ، وگرنه ثبت نمیشه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حسینh 50
باسلام خدمت دوستان من برنامه ای ساختم ولی نمیشه نظر داد البته بخشی برایش گذاشتم و حتی به بخش نظرات منتقل میشود ولی وقتی نظر میدم میگه ثبت نشد
اینم عکس هاش هم کد هم از بازار
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.