e251 12 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سلام با عرض خسته نباشید خدمت دوستان و استاد های عزیز و زحمت کش مشکلی که دارم فکر میکنم بیشتر عزیزان تجربه کردن. وقتی یه منو تو دیزاینر میسازم خوبه اما وقتی رو چند تا گوشی تست میشه،با جاشون عوض میشه یا کامل تو صفحه جا نمیشن. کد خاصی داره؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سلام با عرض خسته نباشید خدمت دوستان و استاد های عزیز و زحمت کش مشکلی که دارم فکر میکنم بیشتر عزیزان تجربه کردن. وقتی یه منو تو دیزاینر میسازم خوبه اما وقتی رو چند تا گوشی تست میشه،با جاشون عوض میشه یا کامل تو صفحه جا نمیشن. کد خاصی داره؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین... سلام شما در قسمت دیزاینر در تب دیزاینر اسکریپت کد نویسی میکنید تا اندازه ی باتون و اسکرول ویو و لیست ویو و همه چیز هایی که در دیزاینر add کردید ثابت باشه اموزش هم در انجمن هست ولی نیاز به اموزش نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidz1378 69 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز در صفحه دیزاینر پایینش سمت چپ یه منو داره واسه جایگزاری کدها مثال که من میزنم مثلا یه لیست ویو داریم میخوایم کل صفحه رو بگیره میگیم listview1.setleftandright(0%x,100%x) listview1.settopandright(0%y,100%y) فکر کنم گرفته باشید چی میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ ممنون از جواباتون اما بازم تو بعضی از صفحه های گوشی ها مشکل داره من برای تست رو چند تا صفحه نمایش از UI استفاده میکنم مشکلی که نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ شما باید از دیزاین اسکریپت استفاده کنید. سرچ کنید عبارت "دیزاین اسکریپت" رو ، آموزش تصویری هم موجوده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ من با کد نویسی در دیزاینر آشنایی دارم کد هارو هم مینویسم اما بازم جا به جا میشن... اینم کد... ImageView2.SetLeftAndRight(20,95%x) ImageView2.SetTopAndBottom(15,20%y) ' ImageView3.SetLeftAndRight(180,98%x) ImageView3.SetTopAndBottom(155,40%y) مشکلی تو این کد هست؟ ممنون میشم بگید دوستان و استادان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اینطوری بنویس: ImageView2.SetLeftAndRight(20%x,95%x) ImageView2.SetTopAndBottom(15%y,20%y) ' ImageView3.SetLeftAndRight(20%x,98%x) ImageView3.SetTopAndBottom(25%y,40%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اینطوری بنویس: ImageView2.SetLeftAndRight(20%x,95%x) ImageView2.SetTopAndBottom(15%y,20%y) ' ImageView3.SetLeftAndRight(20%x,98%x) ImageView3.SetTopAndBottom(25%y,40%y) ممنونم... مشکلم حل شد همینجوری برای من کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
e251 12
سلام
با عرض خسته نباشید خدمت دوستان و استاد های عزیز و زحمت کش
مشکلی که دارم فکر میکنم بیشتر عزیزان تجربه کردن.
وقتی یه منو تو دیزاینر میسازم خوبه اما وقتی رو چند تا گوشی تست میشه،با جاشون عوض میشه یا کامل تو صفحه جا نمیشن.
کد خاصی داره؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.