bidgol 83 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ سلام اساتید اول من بگم در ادامه یک ماژول ratingBar پیوست کردم که می شه هم به جای ستاره از شکل دیگه ای استفاده کرد و هم رنگش را تغییر داد خوبیش هم اینه که چون کلاسه به عنوان یک کد آموزشی از آن استفاده کرد امیدوارم به درد همه بخوره مشکل اینجاست که من می خوام از آن توی مولتی پنل استفاده کنم و با استفاده از tag و sender مقادیرش را بر گردونم اما چنین خصوصیتی نیست چگونه می تونم بهش اضافه کنم ممنون FusseldiebsRatingBarV6.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اینجا کسی جواب نداد در فروم دیگه ای مطرح کردم و جواب دوست بزرگوار را اینجا عینا قرار می دهم که به درد دوستان دیگه هم بخوره این متغییر رو به ساب Class_Globals اضافه کن Private MyTag As Object این دو تا تابع رو هم به آخر کلاس اضافه کن Sub setTag(Tag As Object) MyTag = Tag End Sub 'Get or sets Tag value.' Sub getTag As Object Return MyTag End Sub اول ذخیره کن تا تغییرات اعمال بشه بعد برو استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bidgol 83
سلام اساتید
اول من بگم در ادامه یک ماژول ratingBar پیوست کردم که می شه هم به جای ستاره از شکل دیگه ای استفاده کرد و هم رنگش را تغییر داد
خوبیش هم اینه که چون کلاسه به عنوان یک کد آموزشی از آن استفاده کرد امیدوارم به درد همه بخوره
مشکل اینجاست که من می خوام از آن توی مولتی پنل استفاده کنم و با استفاده از tag و sender مقادیرش را بر گردونم
اما چنین خصوصیتی نیست چگونه می تونم بهش اضافه کنم
ممنون
FusseldiebsRatingBarV6.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.