naser sahami 90 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه فراخوانی عکس و متن دارم هنگام اجرای برنامه در دو عکس ابتدایی متن و عکس جاشون خوبه طبق تنظیمات پیش میرن ولی از عکس سوم به بعد متن داخل عکس میره اینم کدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام داداش تو انجمن بارها بحث شده یه سرچ کنی می یابی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ برادر گشتم جوابما پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ دوستان اینا یادم رفت بگم ترتیب متن و عکسم یکی نیس یعنی بعضی مواقع چند متن و یک عکس در دیتابیسم (ترتیب یک عکس و یک متن رعایت نشده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naser sahami 90
سلام دوستان من یه فراخوانی عکس و متن دارم هنگام اجرای برنامه در دو عکس ابتدایی متن و عکس جاشون خوبه طبق تنظیمات پیش میرن ولی از عکس سوم به بعد متن داخل عکس میره اینم کدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.