nasim 370 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشین من یه کتابی نوشتم ولی فاصله متن ا از هم کمه نمیدونم چجوری تغییر بدم میشه یکی راهنماییم کنه این کتابم اینم کدهام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ ببین این تنظیمات به دردت میخوره l.Initialize("") l.Text = Cur.GetString("Matn") l.TextColor = Colors.Black l.Gravity = Gravity.CENTER l.TextSize = 22 l.Tag = i ScrollView1.Panel.AddView(l,0,0,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سلام مشکل این کتابخانه فقط همینه که چون فاصله بین خطوط از INT کمترین فاصله 2 میتونه باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ ببین این تنظیمات به دردت میخوره l.Initialize("") l.Text = Cur.GetString("Matn") l.TextColor = Colors.Black l.Gravity = Gravity.CENTER l.TextSize = 22 l.Tag = i ScrollView1.Panel.AddView(l,0,0,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height) نهههه هیچ فرقی نکرد جز بزرگ شدن فونت سایز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ ببین شاید این ها به دردتون بخوره با استفاده از کتابخونه TextSetting فقط یه مشکلی که واسه من داشت این روش تنظیمات اندازه فونتم روش عمل نمی کرد. و این رو بگم که من تنظیماتم رو با کتابخونه LNSetting درست کردم شاید با روش های دیگه این کد کار کنه Dim ts As TextSetting ts.Initialize ts.LongText(l,l.Text,20,ScrollView1,3) اون 3 که بالا نوشته مال فاصله بین خطوط هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز سرچ نمی کنید متاسفانه! http://answercenter.ir/topic/8359-کتابخانه-کاربردی-ariascrollinglabel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستم جست و جو نمیکنید !!!!! من چیز خاصی رو نزدم برای سرچ، زدم فاصله ی بین خطوط و بالای 10 تا تاپیک اومد http://answercenter.ir/topic/7415-فاصله-بین-خطوط-متن-لیبل/ http://answercenter.ir/topic/3750-فاصله-ی-بین-خطوط/ من این کارایی که گفته بودن رو انجام دادم ولی نمیشه با این درست شد ولی از متنم میزنه یعنی یه قسمتی از متنم میره پشت عکس Dim Obj1 As Reflector Obj1.Target = label1 Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 1, "java.lang.float", 1.3, "java.lang.float") اینم کدهای خودمه Dim h As Int For i = 0 To 9 If cur.GetString("matn"&i) <> Null Then lable1.Initialize("Lable1") lable1.Text=cur.GetString("matn"&i) lable1.TextColor=Colors.Black lable1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("wyekan.ttf") lable1.TextSize=20 lable1.Gravity=Gravity.CENTER ScrollView1.Panel.AddView(lable1,0,h+2%y,ScrollView1.Width-10,ScrollView1.Height) Dim su As StringUtils lable1.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(lable1,lable1.Text)+10 h = h+ su.MeasureMultilineTextHeight(lable1,lable1.Text)+30 ScrollView1.Panel.Height=h End If If cur.GetString("pic"&i) <> Null Then Dim image As ImageView image.Initialize("imageview") image.Tag=cur.GetString("pic"&i) ScrollView1.Panel.AddView(image,0,h,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height) image.Bitmap=zanane.bitmap1(i) If zanane.bitmap1(i).width > 100%x Then image.Width=100%x image.Height=(image.Width/zanane.bitmap1(i).width)*zanane.bitmap1(i).height image.Gravity=Gravity.CENTER Else image.Width=zanane.bitmap1(i).width image.Width=zanane.bitmap1(i).height image.Left=(100%x - image.Width)/2 End If h= h + image.Height + 38 ScrollView1.Panel.Height=h End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
golabibahbah 4 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ در در 1394/07/19, 16:54:32، abbas2142 گفته است : ببین شاید این ها به دردتون بخوره با استفاده از کتابخونه TextSetting فقط یه مشکلی که واسه من داشت این روش تنظیمات اندازه فونتم روش عمل نمی کرد. و این رو بگم که من تنظیماتم رو با کتابخونه LNSetting درست کردم شاید با روش های دیگه این کد کار کنه Dim ts As TextSetting ts.Initialize ts.LongText(l,l.Text,20,ScrollView1,3) اون 3 که بالا نوشته مال فاصله بین خطوط هستش سلام استاد اینجا هیچ کس جوابمو نمیده حداقل شما برام یه لطفی کن من این کتابخونه LNSETTING رو پیدا نمیکنم داخل سایت هم گشتم دیدم مشکل چند تا از بچه ها هم هست ولی اون اساتیدی که جوابشونو دادن گفته بودن که داخل فروشگاه هست منم رفتم کل فروشگاه رو زیرو رو کردم ولی متاسفانه پیدا نکردم حالا شما یه لطف خیلی بزرگ در حق من کن اگه داخل فروشگاه هست لینکشو برام بذار یا اگه نیست فایلشو برام بذار باور کن الان خیلی وقته دنیالشم باور کن که در راه خدا میخوامش میخوام یه برنامه مذهبی بنویسم ثواب داره کمکم کنی مرسی استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام با استفاده از کتابخانه TextSetting میتونید اینکار رو انجام بدید. لایبری و سمپلش هم در انجمن موجوده جستجو کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام با استفاده از کتابخانه TextSetting میتونید اینکار رو انجام بدید. لایبری و سمپلش هم در انجمن موجوده جستجو کنید. موفق باشید یعنی باید یه سری کدهای دیگه هم واسش بنویسم؟ ای بابا راه راحتتری نداره؟؟؟؟ سرچ کردم نبود میشه شما لینکشو بذارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستم جست و جو نمیکنید !!!!! من چیز خاصی رو نزدم برای سرچ، زدم فاصله ی بین خطوط و بالای 10 تا تاپیک اومد http://answercenter.ir/topic/7415-فاصله-بین-خطوط-متن-لیبل/ http://answercenter.ir/topic/3750-فاصله-ی-بین-خطوط/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nasim 370
سلام خسته نباشین
من یه کتابی نوشتم ولی فاصله متن ا از هم کمه نمیدونم چجوری تغییر بدم
میشه یکی راهنماییم کنه
این کتابم
اینم کدهام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.