naser sahami 90 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من موقعه کامپایل گرفتن از برنامه بار اول خوب اجرا میشه ولی بار دوم که خارج شده از متن دوباره رو همون باتن قبلی کلیک میکنم ارور زیر را میده و میاد بیرون در ضمن اسکرول من شامل عکس و متن هست ولی عکسام حجمشون در حد60تا50کیلو بایته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ مشکل در کد نویسی است در اکتیویتی عروس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ لطف میکنی بگی ایراد کجاست Activity.LoadLayout("aros") If File.Exists(File.DirInternal,"parande.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"parande.db",File.DirInternal,"parande.db") End If If sql1.IsInitialized=False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"parande.db",True) End If show End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub show cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM table1") Dim h As Int= 2%y For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i If cur.GetInt("meghdar")=0 Then Dim lbl As Label lbl.Initialize("") lbl.Textcolor = Colors.Black lbl.Textsize = 10 lbl.Text = cur.GetString("matn") ScrollView1.Panel.AddView(lbl,2%X,h,94%x,0) Dim su As StringUtils lbl.Height = su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text) h = h + lbl.Height +2%y ScrollView1.Panel.height = h Else Dim image1 As ImageView image1.Initialize("") image1.Bitmap = pic(i,"matn") Dim be As BitmapExtended be.Initialize("") ScrollView1.Panel.addview(image1,0,h,140%x,140%y) image1.Left=50%x-image1.Width/2 h = h + be.getHeight(image1.Bitmap)+65%y ScrollView1.Panel.Height = h End If Next End Sub Sub pic (cur_pos As String , image As String) As Bitmap cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM table1") cur.Position = cur_pos Dim Buffer() As Byte Buffer = cur.GetBlob(image) Dim InputStream1 As InputStream InputStream1.InitializeFromBytesArray(Buffer, 0, Buffer.Length) Dim bit1 As Bitmap bit1.Initialize2(InputStream1) InputStream1.Close Return bit1 End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ دوستان کسی هست جواب بده لنگم بخدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ یه جایی از کد مشکل داره که برنامه فورس کلوز میشه. شما بیسیک رو حالت دیباگ بذارید و اجراش کنید تا نشون بده مشکل کجاست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naser sahami 90
سلام دوستان من موقعه کامپایل گرفتن از برنامه بار اول خوب اجرا میشه ولی بار دوم که خارج شده از متن دوباره رو همون باتن قبلی کلیک میکنم ارور زیر را میده و میاد بیرون در ضمن اسکرول من شامل عکس و متن هست ولی عکسام حجمشون در حد60تا50کیلو بایته
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.