sajad8888 819 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ به نام خدا باسلام خدمت شما امروز من سورس های متعددی در موردphp گذاشتم ولی این یکی خیلی مهم هستش این سورس بسیار کاربردی خیلی مهم هستش یکی از اصلی ترین قابلیت های این سورس اینه که شما فقط میتونید یه بار نظر بدهید!!!! فقط 99 سورس مانده است دانلود رمز فایل : basic4android.org پسند یادتون نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ با سلام دوستاناین پست من ربطی به تاپیک نداره ولی ...دوستان جمع پست های وب به هزار نمیرسه ولی پست های بیسیک بالای چند هزار هست!!!وب یکی از مهم ترین پایه های برنامه نویسی هستحتی باhtml , css , jsمیشه برای اندروید برنامه ساختنمیدونم چه دشمنی بین شما با وب وجود دارهلطف کنید در افزایش بار علمی سایت در زمینه ی وب همکاری کنیدبا ساخت یک اموزشلینک دادن به اموزش حتی سوال پرسیدنبا تشکر موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ واقعا زبان وب خیلی مهمه. من خودم قبل از اینکه بیام این انجمن، زبان وب کار میکردم. اگه کمکی از دستم بر بیاد حتما آموزش هام رو که قسمت اولشون خاک خورده ادامه میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehspor 37 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ واقعا زبان وب خیلی مهمه. من خودم قبل از اینکه بیام این انجمن، زبان وب کار میکردم. اگه کمکی از دستم بر بیاد حتما آموزش هام رو که قسمت اولشون خاک خورده ادامه میدم خوب ادامه بده منتظریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.