mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سلام من یک نرم افزار درست کردم ولی نمیدونم چه کار کنم که وقتی گوشی رو اون وری میکنم بعضی از باتون ها معلومه فکر کنم در وب به تین بوت استراپ میگن به من بگید چه کار کنم برای نرم افزار اندرویدم مرسی اگر کد رو بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ با سلام دوست عزیز اگه شما از کدهای دیزاین استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد من با کدهای امتحان کردم ، درست کار میکنه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سلام بنده که متوجه سوالتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ من وقتی با نرم افزار کار میکنم گوشی در دستم عمودی است ولی وقتی افقی می کنم بعضی از باتن ها معلوم می شوند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ خب میتونید شما 2 تا لایوت بسازید یکی با حات عمودی و یکی افقی. توی برنامتون هم به این شکل عمل کنید : Dim lv As LayoutValues If lv.Width < lv.Height Then 'Portrait ----> Amodi Else If lv.Width > lv.Height Then 'Landscape ----> ofoghi End If و لایه های مخصوص به حالت صفحه رو انتخاب کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ مرسی تشکر خیلی میخواستم یک راه حل پیدا کنم اما نتونتسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام من یک نرم افزار درست کردم ولی نمیدونم چه کار کنم که وقتی گوشی رو اون وری میکنم بعضی از باتون ها معلومه فکر کنم در وب به تین بوت استراپ میگن به من بگید چه کار کنم برای نرم افزار اندرویدم مرسی اگر کد رو بگین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.