رفتن به مطلب
  • 0

سوال در مورد کافه بازار

SoRoUsH

سوال

سلام دوستان من حدود 3 ماه پیش یه اکانت توسعه دهنده ساختم توی کافه بازار بعد 1 ماه بعد اون قضیه یعنی 2 ماه پیش ، همون ایمیل رو بخاطر اکانت بازی کلش فروختم رفت...حالا هم  دیدم طرف پسورد ایمیلو عوض کرده:| بنظرشما کافه بازار قبول میکنه که اگه این دلایل رو بهش بگم؟من دوتا نامه دادم بهش از بخش پشتیبانی یکیو که توش گفتم ایمیلمو دسترسی ندارمو واس کلش فروختمشو این حرفا (البته با لغات غلمبه سلمبه و اندکی پاچه خواری :crazy:  :crazy: ) که متاسفانه متنشو کپی نکردم اینجا بذارم... اینم نامه دومم:

با سلام خدمت کارکنان گرامی کافه بازار... بنده به ایمیل کنونی حساب توسعه دهنده کافه بازار ام ([email protected])دسترسی ندارم! ( به دلیل فروش اکانت بازی و ... ) و میخواهم حساب توسعه دهنده جدیدی با ایمیل کنونی خود ([email protected]) بسازم! و با توجه به مبلغ 50,000 ریالی (پنجاه هزار ریال) برای ساخت حساب توسعه دهنده جدید ، میخواستم بدانم که آیا امکان انتقال برنامه هایم از حساب کنونی کافه بازار ام به حسابی که قرار است بسازم وجود دارد یا خیر...

نکته : لطفا پاسخ خود را به ایمیل جدید بنده یعنی 

[email protected]

ارسال نمایید! 

با تشکر از شما 

بنظرتون بازار قبول میکنه ایمیلمو عوض کنم یا برنامه هامو بدم اکانت دیگه؟!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

خب دیگه شما پیغامی که پست اول به بازار دادمو بخون:| من دسترسی ندارم به ایمیلم که برم جوابشونو بخونم:| نوشتم بدن به ایمیل جدیدم...میدن؟!

دوست عزیزم شما یه ایمیل به 

[email protected]

یا 

[email protected]

بزنید و همین توضیحاتتون رو ذکر کنید. 

به احتمال زیاد بهتون پاسخ میدن 

موفق باشید

لینک ارسال

با سلام و خسته نباشید

شما باید اول هماهنگی های لازم رو با  بازار انجام بدید

در غیر این صورت برنامه های شما رد میشه به دلیل تکراری بودن برنامه

موفق باشید

لینک ارسال

خب یه سوال من این پیغامو از بخش پشتیبانی پنل  اکانت بازارم دادم...پاسخش کجا میاد؟!

لینک ارسال

خب یه سوال من این پیغامو از بخش پشتیبانی پنل  اکانت بازارم دادم...پاسخش کجا میاد؟!

به ایمیلت

قسمت اسپم ها

لینک ارسال

خب دیگه شما پیغامی که پست اول به بازار دادمو بخون:| من دسترسی ندارم به ایمیلم که برم جوابشونو بخونم:| نوشتم بدن به ایمیل جدیدم...میدن؟!

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...