ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ سلام بچه ها مستقیم میرم سره اصل مطلب به کسی نیاز دارم که تیتر یعنی اسم خواننده و اهنگ لینک عکس و لینک دانلود اهنگ بطور مستقیم داخل برنامه قرار بده اگه کسی مایل هست پیغام بده به تعداد محدود هم نیاز دارم دقت کنید لینک عکس و لینک دانلود اهنگ باید مستقیم باشه چون برنامه پخش آنلاین داره نمایی از برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ کسایی که این کار از دستشون یر میاد تو این سایت زیادن اما منظور درست بیان تشد.... احتمالا این اطلاعات رو نباید از اینترنت بگیری و به روز رسانی داشته باشی؟ یا اینکه توی هر ورژن برنامه می خوای یه سری آهنگ برای دانلود بزاری تو ورژن بعد یه چیزایی اضافه کنی.... خوب اینکه زیاد کاربردی نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ عزیز برنامه اطلاعات رو از هاست دریافت میکنه و در برنامه قرار میده اتوماتیک اپدیت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سلام بچه ها مستقیم میرم سره اصل مطلب به کسی نیاز دارم که تیتر یعنی اسم خواننده و اهنگ لینک عکس و لینک دانلود اهنگ بطور مستقیم داخل برنامه قرار بده اگه کسی مایل هست پیغام بده به تعداد محدود هم نیاز دارم دقت کنید لینک عکس و لینک دانلود اهنگ باید مستقیم باشه چون برنامه پخش آنلاین داره نمایی از برنامه چه نفعی واسه کسی که اینکارو انجتم بده داره؟ مزایا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.