RoyaPM 538 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من تاحالا هرچی برنامه نوشتم تو مانیفیست تنظیمات مینیموم و ماکسیمومش رو رو 14 و 23 گذاشتم .. الان تصمیم گرفتم همه برنامه هامو 7 و 23 کنم که تو ورژن های 2 و 3 اندروید هم کار کنن. اینکارو کردم ولی وقتی برنامه رو کامپایل میکنم این خطا رو میده: اینم کد مانیفیستم در صورت نیاز AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="7" android:targetSdkVersion="23"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") AddPermission(android.permission.INTERNET) SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true") SetManifestAttribute(android:installLocation, "auto") AddApplicationText( <activity android:name="ir.adad.AdadActivity" android:theme="@android:style/Theme.Dialog"> </activity> <meta-data android:name="ir.adad.token" android:value="TOKEN"></meta-data> <meta-data android:name="ir.adad.test_mode" android:value="False"></meta-data> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ حالا اگه این کاری که گفتید رو بکنم 2 تا سوال؟ آیا روی 14 به بالا تا 23 روی گوشی ها نصب میشه یا نه؟ اگه دقت کنید به largeheap و inistalllocation هم در مانیفیست خطا میده اونارو چیکار کنم!! دیگه فک نکنم به این کد گیر بده. کد مانیفست رو به این صورت وارد کنید ببینید بازم خطا میده؟ AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light") AddPermission(android.permission.INTERNET) SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true") SetManifestAttribute(android:installLocation, "auto") AddApplicationText( <activity android:name="ir.adad.AdadActivity" android:theme="@android:style/Theme.Dialog"> </activity> <meta-data android:name="ir.adad.token" android:value="TOKEN"></meta-data> <meta-data android:name="ir.adad.test_mode" android:value="False"></meta-data> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اندروید 7 از تم هلو پشتیبانی نمیکنه راستی سورس که میزارید ببینید چی میزارید توکن عدد رو چرا میزاری دیگه متاسفانه روش هایی برای ه.ک .... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ خوب پشتیبانی نمیکه چیکار باید کرد که تو اونم نصب بشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ خوب پشتیبانی نمیکه چیکار باید کرد که تو اونم نصب بشه! خب کاریش نمیشه کرد دیگه مثل اینکه بگی میشه فتوشاپ cc رو توی ویندوز xp با حداقل سخت افزار نصب کرد میشه نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ پس برنامه هایی که از تمامی ورژن ها ساپورت میکنن از چه روشی استفاده میکنن؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ شما باید از theme کاستوم برای هر ورژن استفاده کنین : http://www.b4x.com/android/forum/threads/theme-based-on-version-tutorial.27624/ میتونین برای هر ورژن اندروید تم تعریف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام. android:minSdkVersion رو بذارید روی 5 و android:targetSdkVersion هم روی 14 درضمن کد تم هلو هم پیشنهاد میکنم همیشه پاک کنید ، چون توی اندروید های پایین مشکل ایجاد میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام. android:minSdkVersion رو بذارید روی 5 و android:targetSdkVersion هم روی 14 درضمن کد تم هلو هم پیشنهاد میکنم همیشه پاک کنید ، چون توی اندروید های پایین مشکل ایجاد میکنه. حالا اگه این کاری که گفتید رو بکنم 2 تا سوال؟ آیا روی 14 به بالا تا 23 روی گوشی ها نصب میشه یا نه؟ اگه دقت کنید به largeheap و inistalllocation هم در مانیفیست خطا میده اونارو چیکار کنم!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ ممنون الان درست شد ولی الان کلمات رو درست نشون نمیده و جدا جدا نشون میده .. از شبیه سازمه یا؟؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ ممنون الان درست شد ولی الان کلمات رو درست نشون نمیده و جدا جدا نشون میده .. از شبیه سازمه یا؟؟!!! چطور نشون میده؟؟ عکس بذارید. احتمالا از شبیه سازه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ این مشکل کاملا در شبیه ساز هست از زبان فاسی در این شبیه ساز پشتیبانی نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
RoyaPM 538
سلام بچه ها
من تاحالا هرچی برنامه نوشتم تو مانیفیست تنظیمات مینیموم و ماکسیمومش رو رو 14 و 23 گذاشتم .. الان تصمیم گرفتم همه برنامه هامو 7 و 23 کنم که تو ورژن های 2 و 3 اندروید هم کار کنن.
اینکارو کردم ولی وقتی برنامه رو کامپایل میکنم این خطا رو میده:
اینم کد مانیفیستم در صورت نیاز
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.