siroos12 14 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام. من موقع اجرای برنامه این خطا رو میده Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.07 Compiling layouts code. 0.02 Generating R file. 0.06 Compiling debugger engine code. Error javac 1.9.0-ea error: Source option 1.5 is no longer supported. Use 1.6 or later. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ کنار دکمه اجرا ، یه گزینه هست که روی Debug هست احتمالا ، اون رو بذارید روی Realse لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ همین کار رو کردم اما این بار این پیامو داد. Parsing code. 0.08 Compiling code. 0.24 Compiling layouts code. 0.05 Generating R file. 0.66 Compiling generated Java code. Error Error occurred during initialization of VM java.lang.ClassFormatError: Incompatible magic value 0 in class file sun/util/PreHashedMap at sun.nio.cs.StandardCharsets.<init>(StandardCharsets.java:857) at java.nio.charset.Charset.<clinit>(Charset.java:320) at sun.nio.cs.StreamEncoder.forOutputStreamWriter(StreamEncoder.java:56) at java.io.OutputStreamWriter.<init>(OutputStreamWriter.java:111) at java.io.PrintStream.<init>(PrintStream.java:104) at java.io.PrintStream.<init>(PrintStream.java:151) at java.lang.System.newPrintStream(System.java:1137) at java.lang.System.initializeSystemClass(System.java:1181) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ Sun java رو اپدیت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ چطوری آپدیتش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alizke 23 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ خب نسخه جدیدشو نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirpashax 0 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز من شنیدم اگه نسخه JDK v.1.8 رو نصب کنی درست میشه (ورژن 1.8) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام.
من موقع اجرای برنامه این خطا رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.