davood1382 302 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام میشه کاری کرد که مثلا به نرم افزار بگم اگه تاریخ گوشی مساوی بود با 23/11/2016 بیا و برو تو برنامه و یک صدا رو اجرا کن لطفا راهنمایی کنن اساتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید اسپم میدم اما این رو من لازم دارم ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ فکر کنم شما بتونید با کتابخونه ManamPersianDate کار تون رو راه بندازید من توی یکی از برنامه ها استفاده کردم خوب بود ولی اینکه به برنامه بگی سر تاریخ فلان بیاد این کار رو بکنه فک کنم باید از سرویس استفاده کنید و کد های مربوط به زمان رو داخلش بذارید. کالا یکم صبر کن اساتید رفتن مدرسه میان جوابت رو می دن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ منم همین مشکلو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ کد زیر مثلا تاریخ 2015.10.04 رو بررسی میکنه : If DateTime.GetYear(DateTime.Now) = 2015 And DateTime.GetMonth(DateTime.Now) = 10 And DateTime.GetDayOfMonth(DateTime.Now) = 4 Then Msgbox("Ok !","") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید اسپم میدم اما این رو من لازم دارم ها دوست محترم! اگه به همین روال پیش برید امتیاز هشدارتون به 15 میرسه و بن میشید. عجله دارید نمیدونم زنم داره ازم طلاق میگیره و داره زلزله میاد زود فوری جواب بدید توی انجمن وجود نداره. هرکسی جواب سوالتون رو بدونن پاسخ میدن و نیازی به اسپم نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام میشه کاری کرد که مثلا به نرم افزار بگم اگه تاریخ گوشی مساوی بود با 23/11/2016 بیا و برو تو برنامه و یک صدا رو اجرا کن لطفا راهنمایی کنن اساتید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.