mohsen.gh 48 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام من میخام یه برنامه درست کنم شبیه برنامه های پیامکی انلاین و متن و عکس رو از دیتابیس انلاین بگیره و ممکنه تا دویست هزار نفر هم کاربر داشته باشه میخاستم ببینم چه هاستی بگیرم؟؟پهنای باند و فضاش چقدر باشه؟؟ایا هاست رایگان پاسخگو هست؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اگر برای برنامه پیامکی میخواید با این تعداد کاربر هم ک میگید فکر میکنم ی هاست 500 600 مگابایتی هم واستون کافی باشه طی مدت زمان هم میتونید ارتقا بدید سعی کنید از هاست رایگان هم استفاده نکنید بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اگر برای برنامه پیامکی میخواید با این تعداد کاربر هم ک میگید فکر میکنم ی هاست 500 600 مگابایتی هم واستون کافی باشه طی مدت زمان هم میتونید ارتقا بدید سعی کنید از هاست رایگان هم استفاده نکنید بهتره مثلا برای هر متن میخام یه عکس هم بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ من از هاست نامحدود Ifastnet استفاده ميكنم خيلي اوكي هست بينهايت حجم بينهايت پهناي باند تازه سرعتش از هاست هاي داخلي هم بالاتره I love ifastnet لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ مثلا برای هر متن میخام یه عکس هم بزارم اگر عکس هم میخواید بذارید هاست بالاتر از 600 700 مگ نیازه من فکر کردم فقط متن میخواید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen.gh 48
سلام
من میخام یه برنامه درست کنم شبیه برنامه های پیامکی انلاین و متن و عکس رو از دیتابیس انلاین بگیره و ممکنه تا دویست هزار نفر هم کاربر داشته باشه
میخاستم ببینم چه هاستی بگیرم؟؟پهنای باند و فضاش چقدر باشه؟؟ایا هاست رایگان پاسخگو هست؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.