mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید من سوال های پیش پا افتاده میپرسم اما من هنوز این ها رو یاد نگرفتم من چه طوری باید فایل نصبی نرم افزار رو بسازم تا بتونم پخش کنم و عکس برای ایکون نرم افزار بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ مرسی از پاسخ هاتون اما قسمت چوز ایکون اصلا برا من باز نمیشه و وقتی نرم افزار رو رو کوشی نصب میکنم در این پیغام گیر میکنه waiting for ide debugger to connect من باید برا این دو تا چه کار کنم؟ waiting for ide debugger to connect من باید برا این دو تا چه کار کنم؟ دوست عزیز من دارم قصه میگم ؟ در پوشه Objects یه فایل خروجی میده .apk اون برنامه شما هست البته قبلش گزینه هارو جا به جا کن مرتضی و الیاس عرفانی این پست را پسندیده است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ در پوشه Objects یه فایل خروجی میده .apk اون برنامه شما هست البته قبلش گزینه هارو جا به جا کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ درود بر شما سوال ک عیب نداره ولی ب شما توصیه میکنم ک اول حتما اموزش های مبتدیو مطالعه کنید واسه دریافت فابل apk هم وقتی ک از برنامتون خروجی میگیرید فایل Apk در داخل پوشه Objects ذخیره میشه و اون میشه فایل نصبی شما واسه گذاشتن ایکون هم روی برنامه از داخل بیسیک از قسمت بالا به نام Project Choose Icon رو انتخاب کنید و ایکون بذارید واسه برنامتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام من اون دو تا گزینه رو کجا باید عوض کنم و من وقتی روChoose Icon میزنم هیچی برام باز نمیشه وقتی هم میخواستم عکس بزارم برای پشت صفحه هم وقتی اد فایل رو میزنم چیزی نمیاد چی کار کنم که CHOOSE Icon برام بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ لطفا کسانی که بلد هستن جواب بدن please لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ من اون دو تا گزینه رو کجا باید عوض کنم و من وقتی روChoose Icon میزنم هیچی برام باز نمیشه وقتی هم میخواستم عکس بزارم برای پشت صفحه هم وقتی اد فایل رو میزنم چیزی نمیاد چی کار کنم که CHOOSE Icon برام بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ مرسی از پاسخ هاتون اما قسمت چوز ایکون اصلا برا من باز نمیشه و وقتی نرم افزار رو رو کوشی نصب میکنم در این پیغام گیر میکنه waiting for ide debugger to connect من باید برا این دو تا چه کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ من الان اون ها رو عوض کردم ربختم رو گوشی ولی بازم ایین پیغام رو داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ چی کار کنم؟ اون گزینه رو هم رو اون گذاشتم اما بازم اون پیغام رو میده چه کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ پروژه رو ببندید پوشه Objects رو پاک کنید پروژه رو باز کنید تغییراتی که گفتم انجام بدید ران بگیرید باید حل شه ، در غیر این صورت دیگه حرفی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام واقعا مرسی کارتون حرف نداره مرسی mer30 mersi merc لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
ببخشید من سوال های پیش پا افتاده میپرسم اما من هنوز این ها رو یاد نگرفتم
من چه طوری باید فایل نصبی نرم افزار رو بسازم تا بتونم پخش کنم
و عکس برای ایکون نرم افزار بزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.